Podiumwagen huren

6 aanbieders gevonden. De prijs van de podiumwagen verschilt van € 375,- tot € 741,- en is afhankelijk van de grootte en de uitvoering.

Top 6 verhuurbedrijven

  • Op zaterdag open
  • Ook 's avonds open
  • Ook 's avonds open
  • Op zaterdag open
  • Ook 's avonds open
  • Op zaterdag open
  • Op zaterdag open
  • Ook 's avonds open

Prijs per dag:

Kenmerken en varianten

Lengte variërend van 4.5 tot 13.0 m
Breedte variërend van 2.3 tot 10.0 m
Gewicht variërend van 1.500 tot 3.500 kg
Hoogte variërend van 2.2 tot 6.40 m
Een echte blikvanger huren? Huur een podiumwagen!

Organiseer je een evenement, festival of andere gelegenheid, en zoek je een podiumwagen voor jouw event? Op bijna elke locatie is wel een podiumwagen te plaatsen. Een podium bouwen was nog nooit zo makkelijk: je huurt een podiumwagen, ter plaatse wordt het podium opgebouwd, en het feest kan beginnen. Er hoeven geen werktuigen zoals een heftruck gebruikt te worden. Op deze pagina staan de verschillende verhuurbedrijven van podiumwagens gesorteerd.

Verschillende soorten podiumwagens

Er zijn veel verschillende soorten en maten podiumwagens die je kunt huren. Zo zijn er festivalpodia die in een handomdraai geïnstalleerd zijn. Deze podia zijn geschikt voor optredens van muzikanten en bands etc. Dan zijn er nog podiumwagens op aanhanger. De podiumvloer is de aanhanger zelf, daarop wordt doormiddel van een opblaasbaar frame een constructie over de aanhanger geplaatst. Zodat er een opblaasbaar dak gecreëerd wordt. Binnen een half uur staat er een volledig podium op locatie. De opbouwtijd scheelt enorm in tegelstelling tot een normaal podium, waarbij meerdere personen vaak uren bezig zijn. De afmeting van een podiumwagen verschilt per podium en daarom per verhuurbedrijf. De lengte varieert van 4,5 tot 13 meter. De breedte verschilt ook sterk van 2,3 tot 10 meter, de hoogte van 2,2 tot 6,4 meter. Houd daarom van te voren rekening met de beschikbare ruimte op de locatie.

Denk aan de benodigdheden als je een podiumwagen huurt

De meeste podiumwagens hebben een ingebouwd grit waaraan je verlichting kunt hangen. Sommige verhuurbedrijven bieden interessante totaalpakketten aan, waarbij je een podiumwagen huurt inclusief alle benodigdheden zoals vloerdelen, verlichting, geluidsinstallatie, rookmachine, etc. Wist je dat veel verhuurbedrijven die podiumwagens verhuren, ook tribunes verhuren? Het kan zijn dat je dit ook nodig hebt, in dit geval is het handig om bij hetzelfde verhuurbedrijf te huren. Dat kan namelijk schelen in de kosten! Vraag het verhuurbedrijf naar de verschillende opties en mogelijkheden.