Verhuurbedrijven in Friesland

De verhuurbedrijven in Fryslân, oftewel Friesland zitten met name in Leeuwarden, Heerenveen en Drachten. Logisch natuurlijk, want dit zijn ook de grootste en bekendste steden van Friesland. Je kan hier dus verwachten makkelijk en snel aan jouw huurproducten te komen. En aangezien je op zoek bent naar het huren van iets in Friesland, helpen we je graag een handje. Of je nu een sloep zoekt om te varen in de waddenzee of een auto om juist uit Friesland te komen, hieronder vind je jouw woonplaats met daarbij alle bedrijven om jou verder te helpen.  

 

Misschien ben je wel op zoek naar een verhuurbedrijf die Fries spreekt, maar dat is bijna wel het enige waar je niet makkelijk op kunt zoeken. Van de kosten en verplichte, tot de extra accessoires en beoordelingen zijn goed te vergelijken. Zo heb jij de keuze snel gemaakt. De beste deal natuurlijk!

 

Als het op een auto huren aankomt, ben je beland op de juist website. We hebben veruit de meeste autoverhuurders op ons platform. In Friesland is het dus geen enkel probleem de juiste te vinden. Geen zin in een borg? Of geen credit card bij de hand? Dat zijn allemaal factoren die een rol kunnen spelen in jouw keuze. Maar ook het soort auto dat je huurt is natuurlijk van belang. Ga op vakantie, naar familie, of een keer een andere stad bezoeken dan Leeuwarden en huur nu dé auto die bij jou reis past.

 

Zin om lekker op het water van de waddenzee te dobberen vanaf Het Bildt, misschien is een boot huren wel de reden dat je op deze pagina bent beland. Huur een sloep en geniet met vrienden of collega’s van een dagje op het water. En wat is er fijner dan de juiste boot gevonden te hebben binnen enkele minuten. Want je wilt immers graag naar buiten. Dat is waar wij je bij helpen.


Ook als je op vakantie gaat met de camper is het fijn als je niet urenlang verschillende verhuursites moet gaan bekijken voor de juiste camper. Laat tijd over voor het dromen over je vakantie en vind jouw alkoof camper of half-integraal camper binnen no-time. Wie weet huur je je camper zelfs van een particulier uit de buurt en scheelt het je een hoop reistijd en geld. En dat is mooi meegenomen. Dat is waar wij als Huren.nl voor staan!