All In Verhuur

Contact

Openingstijden - Gesloten

  • Maandag 08:00 - 17:00
  • Dinsdag 08:00 - 17:00
  • Woensdag 08:00 - 17:00
  • Donderdag 08:00 - 17:00
  • Vrijdag 08:00 - 17:00
  • Zaterdag Gesloten
  • Zondag Gesloten

Beoordeling (11)


10

Afgelopen zomer diverse keren een stormbaan gehuurd bij Allin verhuur. Alles weer keurig geregeld en voor een super laag bezorgtarief. deze zomer komen we weer bij jullie hoor!


9,0

Vorige week hebben wij de Rodeo Stier gehuurd en werd deze in Naaldwijk bezorgd. Alles prima geregeld, alleen werkte de Stier niet.. All-in verhuur kon helaas niets meer regelen, maar hebben wel alles gedaan wat ze konden. Wij hebben een andere Stier kunnen regelen, maar All-in verhuur heeft dit op professionele wijze met ons afgehandeld. Materiaalpech kan iedereen overkomen, een goede afhandeling hiervan is niet standaard, maar wel heel fijn! Bedankt!! Lees meer


9,0

Al een aantal jaar zorgen de springkussens en de hollandse spelletjes voor het slagen van De Westeinder Spelen op camping de Westeinder in Rijsenhout. Goede service de luchtkussens worden op vrijdag gebracht en op maandag weer opgehaald en er wordt maar 1 dag huur in rekening gebracht en geen bezorgkosten. We hopen nog lang van dit bedrijf gebruik te maken. Lees meer


9,0

Snel en makkelijk geregeld. Geen wachttijden aan de telefoon (al zijn ze dan in 't weekend en voor 10-en niet bereikbaar). Prima service, geen gezeur en vriendelijk.


8,0

Leuke luchtkussens bij All-in verhuur gehuurd. Keurige service en nette materialen.


9,0

Keurige levering! Alle materialen werden netjes op tijd geleverd en weer opgehaald.

Er zijn 5 reviews geschreven bij Trustpilot.com met een gemiddelde score van 8.2.

Informatie over All In Verhuur
Allin Verhuur is de partyverhuurder voor Noord-, ZuidHolland en Utrecht. Doordat wij onze transportkosten laag houden wordt het al snel aantrekkelijk om uw event via Allin Verhuur te regelen.
Bezorgkosten

Wij bezorgen voordelig in heel Noord-, Zuid Holland en Utrecht.

Bezorginformatie

Al onze materialen worden de dag voor gebruik bij u geleverd en de dag daarna weer opgehaald. Wij berekenen natuurlijk alleen de dag van gebruik.

Bekijk ook andere aanbieders voor