Vind jouw beste huurdeal

Elbo Bus

Contact

  • C. Huygensstraat 15
  • 8141 GM Heino
  • 0572 391 439

Beoordeling

9,5
2 beoordelingen
Schrijf beoordeling

Beoordelingen van Elbo Bus

10

beppe Janny wordt "Dreeske" wat een feest, een complete verrassing voor het hele gezin, het was gelukt dit geheim te houden, vooral door de inzet van de ELBOBUSSERS, dankjewel !- ideetje;Rutten moet bij ons in de leer, nooit zullen de miljoenen weer uitlekken- "FET.....COOL" was niet van de lucht en we hadden Jack Joosse als chauffeur, een kanjer! ons schoolreisje in die fantastische authentieke AMERIKAANSE SCHOOLBUS, - het gele gevaar, maar niet heus, voor ons puur pret !!!! - werd een enerverende wereldreis met een picknick in PETERSBURG, omdat MOSKOU onbereikbaar bleek........ terwijl wij uit volle borst zingend soms tot het dak stuiterden, gingen we volledig uit "ONS DAK" TIGE, TIGE TANK, heel, heel hartelijke dank voor deze onvergetelijke dag, HET WAS FANTASTISCH !!! hartelijke groeten; DOZIJNTJE TIESNITSCH le

9,0

We zijn met een groep van 30 man richting Parijs gegaan met ElboBus. Alles liep erg gemakkelijk, van het aanvragen tot de reis zelf. Super organisatie, bedankt!

Schrijf een beoordeling

Informatie over Elbo Bus

Als u op zoek bent naar de gemakkelijkste, meest betrouwbare en betaalbare manier om een bus te huren, kijk dan eens op ElboBus.nl.Wij beschikken over de mooiste bussen in diverse maten. Of u nu een dagje voordelig met uw familie op reis wilt of liever comfortabel een meerdaagse reis naar een willekeurige bestemming in Europa wilt maken. Heeft u speciale gasten? Vraag dan eens naar onze bijzondere bussen.Ons team van vakbekwame reisadviseurs helpt u graag met de planning van uw reis. We kunnen u bijvoorbeeld assisteren met hotelreserveringen, voorstellingen, overtochten etc. Eenmaal op reis zullen onze chauffeurs voor u klaar staan.