Beoordeling (11)


9,0

Wat hebben jullie (Sjaak en personeel) er voor ons een fantastische dag van gemaakt! De contacten voorafgaand aan onze bruiloft waren onwijs prettig en de opbouw van de locatie verliep ook weer zo soepel. De service op de dag zelf en het proactief meedenken was echt TOP!! Heel erg bedankt en wij kunnen iedereen Doornik Partyservice aanraden.


9,0

Voor ons trouwfeest in Augustus heeft CN Partyverhuur alles super goed gedaan. Ook waren ze heel fexibel met laatse aanpassingen. Alles dat we nogid hadden konden we bij CN Partyverhuur huren. We zijn erg tevreden!!!


10

Nu al zo’n 10 keer allerhande materiaal gehuurd, altijd perfect in orde. Ook nog eens een zeer ruim assortiment. Bezorging altijd op tijd en heel flexibel, ook in drukke tijden. Verreweg de beste verhuurder in Nijmegen en omstreken.


9,0

Wij hebben een hoop zitzakken gehuurd om een supergezellige lounge hoek op onze bruiloft te creëren en zijn heel erg tevreden over de service, prijs en kwaliteit van CN Partyverhuur in Bergharen. Met bijzondere aandacht voor het vertrouwen dat de eigenaar in zijn klanten heeft met een prettige, rustige en heel klantvriendelijke houding. Op het laatste moment nog dingen mogen meenemen die we vergeten waren, en alles pas achteraf hoeven te betalen. Onze gasten waren enthousiast over het materiaal dus we hebben CN Partyverhuur aanbevolen voor feestjes. En we kunnen zitzakken ook echt aanbevelen, heel veel leuker dan je gasten alleen op stoelen laten zitten!!!!


9,0

Huwelijk 07-07-17 Wat hebben wij genoten van deze prachtige dag! Alles geworden en verlopen zoals wij hadden gehoopt. Onze eigen tuin en woonkamer (omgetoverd tot restaurant) volledig ingericht met de spullen van CN Partyverhuur. Alles ruim op tijd en compleet geleverd zodat alles rustig kon worden ingericht. Alle spullen waren keurig schoon en dus direct te plaatsen. Goede kwaliteit van al de producten. Sjaak heeft ook goed meegedacht en ons voorzien van tips. Na het feest alles weer op opgehaald door CN Partyverhuur op een voor ons geschikte tijd. Wij zijn dus zeer te spreken over Sjaak en zijn team, zijn service en het meedenken en raden daarom dan ook CN Partyverhuur van harte aan voor uw (bruilofts)feest. Groeten Fam. Veld


10

CN Partyverhuur verzorgde voor mij de attributen die ik nodig had voor de aankleding van een film set. De service was super, toen last-minute alles omgegooid moest worden en het opeens een dag eerder moest waren ze heel flexibel.


10

zaterdag mijn 50ste verjaardag gevierd. Ik wilde dit graag thuis vieren, dus Cn ingeschakeld. Deze verzorgde een mooie ingerichte tent. tafels , bar , verlichting etc. het zag er fantastisch uit. Personeel is erg vriendelijk en zorgt er voor dat niemand wat te kort komt. ook de hapjes verzorgd door CN. deze zagen er mooi verzorgd uit, en erg lekker. complimenten voor de kok. al met al niets is te gek bij CN, en alles kan en mag. Ik heb een fantastisch feestje gehad dankzij CN partyverhuur. Echt een aanrader. gr Angelique


9,0

Grote complimenten voor de service van CN Partyverhuur! We hebben al het meubilair, spullen voor de catering, geluidsapparatuur etc etc gehuurd voor ons huwelijksfeest buiten in het bos. CN Partyverhuur reageerde snel en professioneel op onze vragen en heeft met ons mee gedacht en dat vonden we super!


9,0

Doornik heeft fantastisch personeel, hulp en huurmateriaal geleverd op onze bruiloft op 12 april. Hij nam al mijn regelstress voor onze grote dag weg door simpelweg aan te geven: 'komt voor elkaar'. En dat kwam het ook. Super dat jullie er waren op onze dag! Bedankt!


9,0

Onze ervaring met CN Partyverhuur was uitstekend. Vrijwel alles wat we nodig hadden voor een commercial shoot wat te huur. Daarnaast waren de bezorg en ophaal tijden zeer flexibel.


9,0

Prettige en persoonlijke benadering en ook goed advies gegeven op mijn vragen, top

Informatie over CN Partyverhuur

Wij verhuren een compleet assortiment spullen. Van mobile biertap tot verwarmingsapparatuur en van meubilair tot licht en geluid. CN Partyverhuur kan desgewenst alles opbouwen en installeren. Daarna uiteraard alles weer netjes opruimen. Ruim assortiment en denkend in oplossingen.

Details openingstijden

Op zondagen zijn wij telefonisch en op afspraak bereikbaar.

Bezorgkosten

Bezorgkosten wordt berekend op het aantal afgelegde kilometers. Per kilometer € 0,75 exclusief 21 % btw

Bezorginformatie

Wij leveren de meeste spullen op rolcontainers, de overige spullen op pallet`s en meubelcontainers, vraag naar de mogelijkheden. Wij besteden veel aandacht aan transport zodat de spullen in goede staat bij u bezorgt worden.