Feestcentrale

Contactgegevens

Johannes Huddeweg 7
6827 CA Arnhem

Telefoonnummer :026 3513289

Bekijk website

Openingstijden

Maandag 09:00 17:00
Dinsdag 09:00 17:00
Woensdag 09:00 17:00
Donderdag 09:00 17:00
Vrijdag 09:00 17:00
Zaterdag 08:00 12:00
Zondag - -

Informatie over Feestcentrale

De Feestcentrale te Arnhem is feest met Alles onder 1 Dak!
Voor attractieverhuur zijn wij de goedkoopste van midden Nederland. Springkussen, luchtkussens, actiongames, draaimolens, zweefmolens, suikerspin, popcorn, poffertjes, helium, ballonnen decoraties, oud Hollandse spellen, circus, spellen, ballonbogen, ballonpilaren, fietsen, feestartikelen, Sky-tubes en Sky-dancers , Abraham, Sarah, ooievaar, baby,
Ook voor kledingverhuur bent u bij de Feestcentrale te Arnhem aan het juiste adres. Sinterklaaskleding, zwarte Pietenkleding, landen, middeleeuwen, Sixties, cowboy en indianen, piraten, Kerstmannen en Kerstmeisjes, beroepen, Charles Dickens, Oud Hollands, Oranje, dierenkostuums, Pasen, Valentijn, Halloween, kortom elk thema hebben wij voor u de juiste kleding. Voor promotie van uw bedrijf en of winkelcentrum zijn wij leverancier van steltlopers in ieder gewenst thema, clowns, acrobaten, jongleurs, animatoren, muziek, piccolo’s, hostesses, casinospelen, butler, goochelaars, kindershows, loopfiguren, schminkstand en kinderspeelhoekjes met begeleiding.
Nu ook bij de Feestcentrale Partyverhuur dit om uw feest compleet te maken. Tenten, kachels tafels, stoelen, geluid en licht, BBQ, decor, biertafels, parasols.
Kortom teveel om op te noemen.

Openingstijden


Openingstijden kan van afgeweken worden indien mensen materialen willen terug brengen als de Feestcentrale gesloten is. Dus bel of mail als u een andere tijd de gehuurde materialen wilt retourneren.

Bezorgkosten


Regionaal berekenen wij € 29,00 exclusief btw voor bezorgen en ophalen. Bij een huurbedrag boven de € 500,00 exclusief btw bezorgen wij gratis.
Overige bezorg- en ophaal kosten wordt altijd in een offerte aangegeven en met de klant besproken.

Bezorgdetails


De bezorg- en ophaal services van de Feestcentrale heeft zijn nut al bij de vele opdrachtgevers bewezen. het gemak die de opdrachtgever hier van heeft geeft een hoop rust bij uw te organiseren evenement en party.


Beoordelingen over Feestcentrale


Er zijn nog geen beoordelingen geschreven. Schrijf nu jouw beoordeling!

schrijf beoordeling

Overige beoordelingen