Feestcentrale

Contact

Openingstijden - Geopend

  • Maandag 09:00 - 17:00
  • Dinsdag 09:00 - 17:00
  • Woensdag 09:00 - 17:00
  • Donderdag 09:00 - 17:00
  • Vrijdag 09:00 - 17:00
  • Zaterdag 08:00 - 12:00
  • Zondag Gesloten
  • Openingstijden kan van afgeweken worden indien mensen materialen willen terug brengen als de Feestcentrale gesloten is. Dus bel of mail als u een andere tijd de gehuurde materialen wilt retourneren.

Beoordeling (2)


10

Zeer goede service mensen denken met de klant mee om er een top evenement van te maken qua decor aankleding en verhuur van springkussens ed zeker een aanrader


9,0

Goede en snelle service.

Informatie over Feestcentrale
De Feestcentrale te Arnhem is feest met Alles onder 1 Dak!Voor attractieverhuur zijn wij de goedkoopste van midden Nederland. Springkussen, luchtkussens, actiongames, draaimolens, zweefmolens, suikerspin, popcorn, poffertjes, helium, ballonnen decoraties, oud Hollandse spellen, circus, spellen, ballonbogen, ballonpilaren, fietsen, feestartikelen, Sky-tubes en Sky-dancers , Abraham, Sarah, ooievaar, baby, Ook voor kledingverhuur bent u bij de Feestcentrale te Arnhem aan het juiste adres. Sinterklaaskleding, zwarte Pietenkleding, landen, middeleeuwen, Sixties, cowboy en indianen, piraten, Kerstmannen en Kerstmeisjes, beroepen, Charles Dickens, Oud Hollands, Oranje, dierenkostuums, Pasen, Valentijn, Halloween, kortom elk thema hebben wij voor u de juiste kleding. Voor promotie van uw bedrijf en of winkelcentrum zijn wij leverancier van steltlopers in ieder gewenst thema, clowns, acrobaten, jongleurs, animatoren, muziek, piccolo’s, hostesses, casinospelen, butler, goochelaars, kindershows, loopfiguren, schminkstand en kinderspeelhoekjes met begeleiding. Nu ook bij de Feestcentrale Partyverhuur dit om uw feest compleet te maken. Tenten, kachels tafels, stoelen, geluid en licht, BBQ, decor, biertafels, parasols. Kortom teveel om op te noemen.
Details openingstijden

Openingstijden kan van afgeweken worden indien mensen materialen willen terug brengen als de Feestcentrale gesloten is. Dus bel of mail als u een andere tijd de gehuurde materialen wilt retourneren.

Bezorgkosten

Regionaal berekenen wij € 29,00 exclusief btw voor bezorgen en ophalen. Bij een huurbedrag boven de € 500,00 exclusief btw bezorgen wij gratis.Overige bezorg- en ophaal kosten wordt altijd in een offerte aangegeven en met de klant besproken.

Bezorginformatie

De bezorg- en ophaal services van de Feestcentrale heeft zijn nut al bij de vele opdrachtgevers bewezen. het gemak die de opdrachtgever hier van heeft geeft een hoop rust bij uw te organiseren evenement en party.