Vind jouw beste huurdeal

FavoRent

Contact

  • de Rotstuin 11
  • 7325 GB Apeldoorn
  • 06-40953734

Beoordeling

9,3
3 beoordelingen
Schrijf beoordeling

Openingstijden

  • Maandag 09:00 - 17:00
  • Dinsdag 09:00 - 17:00
  • Woensdag 09:00 - 17:00
  • Donderdag 09:00 - 17:00
  • Vrijdag 09:00 - 17:00
  • Zaterdag 09:00 - 16:00
  • Zondag Gesloten

Beoordelingen van FavoRent

9,0

Wij huren al enkele jaren zeskamp artikelen enzovoort van FavoRent uit Achterberg ( Rhenen). De spullen worden altijd keurig op tijd geleverd. Altijd netjes schoon en heel. Dat is fijn. We hoeven nooit bezorgd te zijn dat onze gasten de spullen te laat ontvangen of dat het er niet uitziet! Ook wordt alles weer netjes op tijd opgehaald. Vooral is het fijn dat de spullen er altijd fris, schoon en kleurig uitzien. Een fijn bedrijf waar we een zeer goede samenwerking mee hebben.

10

Zeer goed verhuurbedrijf voor de meest uitlopende attributen. Keurig te woord gestaan, zeer goede service! Fijne haal en breng service veel duidelijke uitleg en mochten er nog vragen zijn dan denken zij graag met u mee. Wij huren nu al een aantal jaren bij Favorent en dit bevalt ons zeer goed! Basisschool het Visnet Elst

9,0

Wij zijn zeer tevreden over Favorent. Keurig geholpen de artikelen die wij gehuurd hebben zagen er netjes en verzorgd uit. Ook de afspraken die we hadden gemaakt kwamen ze netjes na. Ook de borgsom was de dag erna alweer binnen. Bedankt Favorent.

Schrijf een beoordeling

Informatie over FavoRent

Bij FavoRent in Rhenen kunt u terecht voor het huren van allerhande artikelen. Van springkussen(s) tot oud Hollandse spelen, kinderspellen, zeskamp , stormbanen, gekke fietsen of huur eens een suikerspinmachine, kortom alles wat onmisbaar is voor uw (kinder)feest, buurt barbecue, evenement of andere gelegenheid!Wij geven graag een goede en passende invulling aan uw wensen. Service, kwaliteit, en persoonlijke aandacht voor de klant staan bij FavoRent dan ook hoog in het vaandel.Zodat huren een succes wordt.Zelf afhalen, of laten bezorgen? Informeer naar onze mogelijkheden.Laat u verrassen en maak kennis met FavoRent!

Details openingstijden

Afhalen op afspraak

Bezorgkosten

Onze bezorgkosten bedragen €25,00 (€20,66 excl. BTW) binnen 20 km vanaf Rhenen. Buiten deze regio: prijs op aanvraag. Wij vragen een borgsom.

Bezorginformatie

Onze bezorgkosten zijn inclusief het bezorgen en ophalen van de artikelen op locatie. Op- en afbouw is optioneel bij te boeken: €10,00 per opblaasattractie. (Voor een stormbaan geldt dit tarief per deel).