Onafhankelijk vergelijken van verhuurders

Ringelberg autoverhuur

Contact

  • Leerlooierstraat 145
  • 3194 AB Hoogvliet
  • 010-4160493

Beoordeling

9,4
7 beoordelingen
Schrijf beoordeling

Openingstijden

  • Maandag 08:30 - 17:30
  • Dinsdag 08:30 - 17:30
  • Woensdag 08:30 - 17:30
  • Donderdag 08:30 - 17:30
  • Vrijdag 08:30 - 17:30
  • Zaterdag 08:00 - 21:00
  • Zondag 08:00 - 21:00
#} #}

Beoordelingen van Ringelberg autoverhuur

9,0

3 weken een 9 - persoonsbus gehuurd voor een vakantie naar Frankrijk. Zeer nette prijs en een goede kwaliteit bus meegekregen. Zeer vriendelijk en uitgebreid vooraf geïnformeerd. Een aanrader voor iedereen die een bus wil huren.

10

Smiddags verhuisbus opgehaald, net personeel en nette bus.... Alles wordt netjes uitgelegd en je vertrekt... Hij is niet duur en je kan er pinnen of contant... Heb een hekel aan verhuizen dus ik hoop er nooit meer eentje nodig te hebben maar raad hem aan bij ieder ander

10

Super netjes en strak geregeld erg scherpe prijzen en komen de afspraken goed na. aanrader!!

10

Het bewijs dat een scherpe prijs en service wel nog samengaan. Mooi schone bus en vriendelijke chauffeur. Ook het kantoorpersoneel uiterst bereidwillig mee te denken.

9,0

Bestelbus nodig gehad voor het verhuizen van ons interieur. De bus van Ringelberg was ruim waardoor alles al in twee keer rijden verplaatst was. Door de 100 kilometer die bij de prijs inbegrepen zit, hadden we geen extra kosten, wat erg fijn was. Van te voren weet je goed waar je aan toe bent. Ik begreep dat ze ook andere soorten auto's verhuren, dus misschien komen we binnenkort wel bij ze terug voor ons familieweekend. Met z'n allen in één auto, wel zo gezellig!

9,0

Alles volgens afspraak nagekomen, vriendelijk man die ons hielp en mooie bus Kom zeker hier terug als ik weer een bus nodig heb Scherp tarief

9,0

Goede bereikbaarheid! Alles netjes en snel geregeld.

#} #}

Schrijf een beoordeling

Informatie over Ringelberg autoverhuur

Ringelberg huurauto's:Verhuizen, wintersportvakantie, een dag of een weekendje lekker weg? Vrijgezellenfeest, familie- of personeelsuitje of op pad met de vereniging? Ringelberg autoverhuur verhuurt auto’s voor elke trip. Van kleine personenauto (shortlease) of 9-persoonsbusje tot complete bakwagen en van bestelbus tot mini touringcar inclusief chauffeur. Betrouwbaar en veilig autoverhuur, dat vinden we belangrijk. Ons wagenpark wordt daarom in onze eigen werkplaats onderhouden en voor elke uitgifte gereinigd en geïnspecteerd. De auto’s zijn altijd in topconditie.Touringcar Verhuur:De een noemt het touringbus of personen bus, maar wij spreken liever over touringcar. Ringelberg heeft een ruime keuze aan touringcars. Van basic tot luxe touringcar huren voor een korte excursie of dagtocht. Maar ook voor een meerdaagse reis, personeelsvervoer, bedrijfsuitje, schoolreis, vakantie, evenement en transfer van en naar een vliegveld kunt u bij ons terecht. Ringelberg werkt snel en is betaalbaar. Ook kunt u goedkoop projectmatig personen bussen of touringbussen huren, bijvoorbeeld tijdens onderhoud bij een fabriek, waar wij met lagevloerbussen het parkeervervoer verrichten. Autoverhuur-Touringcarverhuur in de regio Albrandswaard, Barendrecht, Ridderkerk, Hellevoetsluis, Oostvoorne, Rockanje, Pernis, Brielle, Spijkenisse, Vlaardingen, Schiedam of Rotterdam, kom dan naar Ringelberg autoverhuur in Hoogvliet.

Details openingstijden

Weekend: 08.00-09.00 / 20.00-21.00