Onafhankelijk vergelijken van verhuurders

Jumpverhuur

Contact

 • Galemaleane 12
 • 8491BB Akkrum
 • 0566650502
 • Website

Beoordeling

9,3
11 beoordelingen
Schrijf beoordeling

Openingstijden

 • Maandag 08:00 - 16:30
 • Dinsdag 08:00 - 16:30
 • Woensdag 08:00 - 16:30
 • Donderdag 08:00 - 16:30
 • Vrijdag 08:00 - 16:30
 • Zaterdag 10:00 - 11:00
 • Zondag Gesloten
#} #}

Beoordelingen van Jumpverhuur

9,0

Vicky Vandamme

Zeer goede samenwerking. Bij veranderende omstandigheden hebben we samen kunnen zoeken naar de beste oplossing! Ze hebben ons goed geholpen. Goede kwaliteit van het materiaal. Flexibele mensen.

9,0

Schuurmans

Een positieve ervaring. Omdat springkussen tot laat werd gebruikt, was Jumpverhuur bereid de volgende dag pas weer op te halen. Nog bedankt voor de samenwerking.

9,0

Familiedag

Voor onze familiedag van 0 tot 84 jaar weer verschillende leuke spelattracties gehuurd. Bezorgd, opgebouwd en weer opgehaald volgens afspraak. Zeer tevreden!

9,0

Oranjevereniging Heerde

Tijdens Koningsdag hebben wij gebruik gemaakt van de diensten van Jumpverhuur. Zeer positieve ervaringen omtrent de gemaakte afspraken en het nakomen hiervan. We hebben voor volgend jaar alweer reserveringen geplaatst.

9,0

Manon

Goed en snel contact met elkaar Ruim optijd aanwezig voor de opbouw Vriendelijke mensen. Voor herhaling vatbaar.

10

Berend van Straten

Heel erg fijn geholpen, en zodra er een probleem optrad werd het meteen opgelost. ik zou zeker nog een keer iets huren van Jumpverhuur

9,0

Daan Spijkerman

Een zeer prettige samenwerking met Jumpverhuur. Afspraken worden altijd nagekomen, je wordt perfect geholpen. Ook niet onbelangrijk, de website is zeer duidelijk in gebruik. Prijzen zijn ook prettig.

10

lienke de jong uit Amsterdam

Fijne mensen, nemen uitgebreid de tijd en maken het gezellig. Hebben geduld, dank!

10

Provincie Fryslan uit Leeuwarden

Ik heb heel goed contact gehad met Thieu. Ondanks dat er nogal wat wijzigingen waren van mijn kant is hij steeds positief en behulpzaam gebleven. Bedankt daarvoor!

8,0

Dundelle Bakkefean uit Bakkeveen

Pinquin gehuurd en moet de volgende dag terug en omdat dit qua tijd gebrek niet lukte ie dag de dg erna gedaan( en dat zonder extra kosten)We gaan zeker weer gebruik as september

10

Oranje Vereniging Echtenerbrug uit Echtenerbrug

Ik ben op dit moment zeer tevreden over de samenwerking, zelfs als er een schade geval is aan het gehuurde word je netjes te woord gestaan en kun je samen zoeken naar de best passende oplossing voor beide kanten

#} #}

Schrijf een beoordeling

Informatie over Jumpverhuur

Wij verhuren vrijwel alles voor (sport) evenementen en partijen. Denk hierbij aan Springkussens, Wipe-outbanen, Bierfietsen, Bumperballen en nog veel meer!!

Bezorgkosten

Bezorgen en ophalen kost € 0,65 per gereden kilometer.

Bezorginformatie

Bij vrijwel alle attracties is een stroompunt een vereiste. Bij waterattracties dient vaak ook een waterpunt beschikbaar te zijn