Jumpverhuur

Openingstijden - Gesloten

  • Maandag 08:00 - 16:30
  • Dinsdag 08:00 - 16:30
  • Woensdag 08:00 - 16:30
  • Donderdag 08:00 - 16:30
  • Vrijdag 08:00 - 16:30
  • Zaterdag 10:00 - 11:00
  • Zondag Gesloten

Beoordeling (11)


9,0

Zeer goede samenwerking. Bij veranderende omstandigheden hebben we samen kunnen zoeken naar de beste oplossing! Ze hebben ons goed geholpen. Goede kwaliteit van het materiaal. Flexibele mensen.


9,0

Een positieve ervaring. Omdat springkussen tot laat werd gebruikt, was Jumpverhuur bereid de volgende dag pas weer op te halen. Nog bedankt voor de samenwerking.


9,0

Voor onze familiedag van 0 tot 84 jaar weer verschillende leuke spelattracties gehuurd. Bezorgd, opgebouwd en weer opgehaald volgens afspraak. Zeer tevreden!


9,0

Tijdens Koningsdag hebben wij gebruik gemaakt van de diensten van Jumpverhuur. Zeer positieve ervaringen omtrent de gemaakte afspraken en het nakomen hiervan. We hebben voor volgend jaar alweer reserveringen geplaatst.


9,0

Goed en snel contact met elkaar Ruim optijd aanwezig voor de opbouw Vriendelijke mensen. Voor herhaling vatbaar.


10

Heel erg fijn geholpen, en zodra er een probleem optrad werd het meteen opgelost. ik zou zeker nog een keer iets huren van Jumpverhuur


9,0

Een zeer prettige samenwerking met Jumpverhuur. Afspraken worden altijd nagekomen, je wordt perfect geholpen. Ook niet onbelangrijk, de website is zeer duidelijk in gebruik. Prijzen zijn ook prettig.


10

Fijne mensen, nemen uitgebreid de tijd en maken het gezellig. Hebben geduld, dank!


10

Ik heb heel goed contact gehad met Thieu. Ondanks dat er nogal wat wijzigingen waren van mijn kant is hij steeds positief en behulpzaam gebleven. Bedankt daarvoor!


8,0

Pinquin gehuurd en moet de volgende dag terug en omdat dit qua tijd gebrek niet lukte ie dag de dg erna gedaan( en dat zonder extra kosten)We gaan zeker weer gebruik as september


10

Ik ben op dit moment zeer tevreden over de samenwerking, zelfs als er een schade geval is aan het gehuurde word je netjes te woord gestaan en kun je samen zoeken naar de best passende oplossing voor beide kanten

Informatie over Jumpverhuur
Wij verhuren vrijwel alles voor (sport) evenementen en partijen. Denk hierbij aan Springkussens, Wipe-outbanen, Bierfietsen, Bumperballen en nog veel meer!!
Bezorgkosten

Bezorgen en ophalen kost € 0,65 per gereden kilometer.

Bezorginformatie

Bij vrijwel alle attracties is een stroompunt een vereiste. Bij waterattracties dient vaak ook een waterpunt beschikbaar te zijn