Black tie Gelegenheidskleding

Contact

Openingstijden - Geopend

  • Maandag Gesloten
  • Dinsdag 09:00 - 18:00
  • Woensdag 09:00 - 18:00
  • Donderdag 09:00 - 18:00
  • Vrijdag 09:00 - 18:00
  • Zaterdag 09:00 - 17:00
  • Zondag Gesloten

Beoordeling (87)


10

Mooie kleding van hoge kwaliteit Zeer competente en vriendelijke medewerkers.


10

Wij hebben voor een gala een smoking en galajurk gehuurd bij Black Tie. De expertise en vriendelijkheid van de mensen die ons geholpen hebben valt direct op. Verder was de kleding welke we gehuurd hebben prima op maat en goed van kwaliteit. Een echte aanrader indien u een gala heeft maar zelf niet de juiste kleding in de kast heeft hangen. Familie van den Akker


10

Persoonlijk, professioneel en erg vriendelijk. Dat met de mooie kleding maakt het compleet.


9,0

Uitstekende service en advies gekregen. Verzending van artikelen is uitstekend geregeld.


10

Onlangs heb ik een trouwpak gekocht en een aantal jacquets gehuurd. Het passen, vermaken, zelfs voor een grotere groep was tot in de puntjes verzorgd. Een winkel waar men blog echt aandacht voor de klant heeft. Het personeel heeft passie voor het vak en dat merk je. Ze hebben plezier in hun werk en zijn zeer professioneel.


10

Al vaker gehuurd bij Black Tie en alles is top! Vakkennis, assortiment en vooral de snelheid. Voordat je het door hebt sta je alweer buiten, met het perfecte pak in je handen.

Er zijn 81 reviews geschreven bij Feedbackcompany.com met een gemiddelde score van 9.6.

Informatie over Black tie Gelegenheidskleding
Black tie gelegenheidskleding is gespecialiseerd in smokings, rokkostuums en jacquets, verkoop en verhuur.Tevens hebben wij een zeer grote collectie trouwpakken en maatkostuums.U kunt uw smoking bij ons online huren. Belangrijk is hierbij om de gevraagde maten zo goed mogelijk in te vullen. Maar u kunt natuurlijk ook in onze winkel komen passen.Welkom!
Details openingstijden

Donderdagavond tot 21.00 uur ( alleen op afspraak )

Bezorgkosten

U kunt gebruik maken van onze bezorg service.Voor €14,- wordt de smoking opgestuurd en kunt u hem met bijgeleverde retourstikker ook weer terug sturen.U heeft natuurlijk ook de mogelijkheid om de smoking te halen en te brengen in onze winkel.

Bezorginformatie

Wij versturen de smoking 3 dagen tevoren, zodat deze zeker op tijd aan zal komen. En verwachten de smoking na gebruik ook weer binnen 3 dagen retour

Bekijk ook andere aanbieders voor