BUKO Huisvesting

Openingstijden - Gesloten

  • Maandag 07:30 - 17:00
  • Dinsdag 07:30 - 17:00
  • Woensdag 07:30 - 17:00
  • Donderdag 07:30 - 17:00
  • Vrijdag 07:30 - 17:00
  • Zaterdag Gesloten
  • Zondag Gesloten

Beoordeling (9)


10

Superflexibel, snel, beste service die je als klant kan wensen, persoonlijk contact en een uitstekende aftersales. De ideale partner die ondernemerschap begrijpt!


9,0

Een schaftkeet gehuurd voor een verbouwing. Ik wilde met sanitair, maar die waren op dus apart een toilet erbij gehuurd. Prima opgelost en nog wel een schappelijke ook.


10

Altijd keurig en netjes materieel!


10

Telefonisch een container gehuurd ivm tijdelijke opslag van huisraad. Prima prijs en super service. Alles waargemaakt wat vooraf is toegezegd.


8,0

Houdenn zich netjes aan de gemaakte afspraken.


9,0

Net materieel en goed geregeld. Keurig op tijd en een schoon toilet op het werk.


9,0

Tijdelijk toilet voor de mensen, tijdens de verbouwing van toilet en badkamer. Tevens makkelijk voor de schaft. Keetwagens zien er keurig uit, dus niemand stoort zich eraan als deze voor de deur staat.


9,0

Altijd correct en goed materieel. Snel en schoon.


10

i.v.m. een verbouwing aan ons huis hadden wij een 20ft. container gehuurd, deze werd netjes in onze voortuin geplaatst. Ideaal! Wij konden zo makkelijk onze inboedel erin opslaan.

Informatie over BUKO Huisvesting
BUKO Huisvesting is de specialist in verhuur van materieel voor de bouw of evenementen. Van schaftwagens, containers, sanitair en units tot complete bouwplaatsinrichting.
Details openingstijden

Telefonisch bereikbaar van 07:00 (weekend 08.00) uur tot 22.00 uur.

Bezorgkosten

U kunt uw schaftwagen ophalen op één van onze locaties of wij kunnen het bezorgen op het gewenste adres in Nederland. Bezorgkosten worden berekend op basis van kilometerafstand tot onze locaties (Beverwijk, Heinenoord en Vuren).

Bezorginformatie

Vandaag voor 12:00 uur besteld, morgen* geleverd.* Zo lang de voorraad strekt en op werkdagen.