Schaftwagen met berging huren

Top 1 verhuurbedrijf

Prijs per dag:

De perfecte mobiele opslag accommodatie voor materiaal

Wanneer je naast de gebruikelijke schaftkeet op de bouwplaats ook een mobiele accommodatie nodig hebt voor materiaalopslag biedt een schaftmateriaalwagen uitkomst. Deze schaftwagen is speciaal ontworpen om (bouw)materiaal veilig en droog achter slot en grendel op te slaan. Het huren van een schaftwagen is erg praktisch wanneer je de wagen slechts een bepaalde periode nodig hebt. Op deze pagina vind je de verschillende verhuurbedrijven van schaftmateriaalwagens.

Materiaalschaftwagen met of zonder toilet huren?

Een materiaalschaftwagen is een ideaal tijdelijk verblijf voor personeel en hun materiaal. De grote bergruimte heeft een afmeting van 1,15 meter lang en 2,10 meter breed. Groot genoeg voor een flinke lading materiaal. Vaak bestaat de schaftwagen uit een gescheiden schaft- en materiaalgedeelte. De schaftwagens zijn voorzien van meubilair zoals tafel en stoelen en een elektroheater of gaskachel, zodat je warm en comfortabel kan zitten. Zijn de wanden van de gehuurde schaftwagen geïsoleerd? Dan ben je ook nog eens verzekerd van een aangenaam binnenklimaat, zowel zomers als in de winter. Schaftwagens met berging zijn zowel te huur met en zonder toilet. Wanneer je de schaftwagen inclusief toilet huurt, zit daar vaak een wekelijkse toiletreiniging op locatie bij inbegrepen. Zo beschikt het personeel altijd binnen handbereik over een schoon toilet.

Het transport van de schaftwagen met berging

De schaftwagen met berging is in de meeste gevallen geschikt voor transport over de snelweg. De schaftwagen kan eenvoudig aan het trekkend voertuig worden gekoppeld en is daardoor eenvoudig te verplaatsen. Beschik je zelf niet over een BE-rijbewijs of een geschikt trekkend voertuig? Geen nood! De meeste verhuurbedrijven bieden de optie aan om de schaftwagen te bezorgen en op te halen op locatie.