Autoverhuur Plus

Contact

Beoordeling (10)


9,0

Fijne uitleg over de auto,s Zeker voor herhaling vatbaar


10

Prima vrachtwagentjes, zowel met als zonder hefplateau. Zeer flexibel in ophaal en breng momenten. Niet duur.


10

busje met laadklep gehuurd voor een verhuizing in Hengelo. Ik kon de wagen al vrijdagavond ophalen zonder extra kosten, echt top en niet duur.


10

Al weer meer dan een jaar geleden dat ik een auto van Auto vehuur plus gebruikte om te verhuizen. Super goede service!!!


10

alles was goed en lage prijs


10

Hele goeie ervaring mee. Alles is in overleg mogelijk, dus erg flexibel. Veel bus voor weinig geld. Ik heb hem al bij meerdere mensen aangeraden.


10

Erg tevreden in het algemeen. Bussen zijn netjes en erg groot. Prijs was een stuk lager dan bij de concurrenten die ik benaderd heb.


9,0

Ik had een busje gehuurd omdat ik ga studeren in Groningen en dit was de goedkoopste in Hengelo. Alles ging makkelijk en we konden de wagen zelfs 's avonds inleveren.


10

We hadden de wagen met klep een halve dag nodig voor de zaak, was geen probleem en echt de goedkoopste.


10

De wagen met laadklep laatst gehuurd voor een verhuizing. We konden de wagen vrijdagavond al ophalen. Is ook echt goedkoop, dus geen gekke extra kosten. Aanrader!

Informatie over Autoverhuur Plus
Voor vragen kunt u ons 7 dagen in de week bellen of emailen. Ook 's avonds zijn wij telefonisch bereikbaar.Bij ons kunt u flexibel huren, heeft u een lage borg van slechts 250 euro én géén extra toeslagen of verzekeringen.Waarom bij ons huren?- Laagste dagtarief- Flexibel ophalen en inleveren- Duidelijk overzicht kosten- Reclamevrij- 24/7 bereikbaar- Emails altijd binnen 12 uur beantwoord- Extra flexibel voor bedrijven die regelmatig huren.
Details openingstijden

Wij zijn 7 dagen in de week van 's ochtends t/m 's avonds op afspraak aanwezig.

Bekijk ook andere aanbieders voor