Bakwagen zonder laadklep huren

6 aanbieders gevonden. Prijzen variëren van € 85,- tot € 151,- per dag, afhankelijk van de laadruimte, het laadvermogen en het aantal vrije km.

Top 6 verhuurbedrijven

  • Op zaterdag open
  • Op zaterdag open
  • Meest gekozen
  • Ook 's avonds open

Prijs per dag:

Kenmerken en varianten

Inhoud laadruimte variërend van 12 tot 22 m³
Rijbewijs B of BE
Aantal zitplaatsen variërend tot 3 personen
Laadvermogen variërend van 600 tot 3.000 kg
Brandstof diesel
Versnelling handgeschakeld of automaat

Recente huuraanvragen

Renault Master 18m3 in Eindhoven

voor 2 dagen en 19 uur bij MABI Mobility

04-08-2023
Een bakwagen met deuren: compact, maar toch veel ruimte

Voor verhuisklussen is het huren van een bakwagen ideaal: een bakwagen is namelijk een verhuisbus, waarvan het laadgedeelte losstaat van de cabine. Ook voor bedrijfsmatige klussen is een bakwagen geschikt. Het grote voordeel van een bakwagen is dat de wagen gewoon met rijbewijs B bestuurd mag worden. De minimum leeftijd die verhuurbedrijven hanteren kan wel verschillen, net als het aantal jaar dat je in het bezit moet zijn van je rijbewijs. Let hier dus goed op.

Voor- en nadelen van een bakwagen zonder laadklep

Verhuurbedrijven verhuren zowel bakwagens zonder laadklep als bakwagens met laadklep. De bakwagen met laadklep is ideaal voor het vervoeren van zware goederen, aangezien je deze dan met de laadlift kunt laden en lossen. Dit scheelt een hoop mankracht. Vaak zijn deze wagens wel iets duurder. Wil je veel goederen vervoeren, maar denk je ze wel zelf in en uit de wagen te kunnen tillen? Dan is het huren van een bakwagen zonder laadklep perfect. De bakwagen zonder laadklep is voorzien van openslaande deuren en neemt daarom minder parkeerruimte in dan de bakwagen met laadklep.

Waar let je op als je een verhuiswagen gaat huren?

De inhoud van de bakwagens zonder laadklep ligt tussen de 16 en 22 m3, met een laadvermogen van ongeveer 600 tot 3000 kilogram. Dit zie je terug in de prijs. Als je verhuurbedrijven op basis van prijs gaat vergelijken, kijk dan altijd even of deze in- of exclusief btw zijn, hoeveel gratis kilometers je mag rijden (km vrij) en welke prijs je betaalt voor extra gereden kilometers. Daarnaast is het slim om te kijken naar het eigen risico en de mogelijkheid om deze te verlagen. Dit kan je bij schade namelijk een hoop geld besparen. Het kan trouwens zijn dat je het eigen risico voor parkeerschade of bovenhoofdse schade (doordat je onder een te laag viaduct doorrijdt bijvoorbeeld) niet kunt verlagen. Informeer hiernaar bij het verhuurbedrijf en vraag dan gelijk naar eventuele verzekeringen die voor jouw klus van toepassing zijn. Een bakwagen huur je voor een dag(deel), een weekend of een week en biedt plek aan 2 tot 3 personen. Vergeet niet dat er vaak om een borg gevraagd wordt. Op de websites van de verhuurders lees je meer over de gewenste betalingswijze (pin, contant, creditcard).

Tip: Het kan handig kan zijn om verhuishulpjes te huren, zoals een steekwagen , een meubelhond en sjorbanden .

Gerelateerde categorieën