Beoordeling (15)


10

Verhuislift gehuurd voor zware materialen naar 6e verdieping. Dit moest ik een smalle steeg, maar toen kwam Jack. Hij draait zijn hand er niet voor om, geweldige service en soepel verloop. Erg blij met hem, aanrader voor iedereen!

Gehuurd:

Bemande verhuislift

op 28-11-2023


8,0

Fouad en Anxy waren mooi op tijd en wisten de verhuizing ook binnen de afgesproken tijd te houden. Vooral voor het vervoer en de zware stukken was ik zeer blij met deze mannen. Mijn praktijkruimte is helemaal over, dank!

Gehuurd:

Verhuizer

op 01-03-2024


10

Ze hebben me nu 2x geholpen. Heel erg vriendelijke en goede heren. Zij stelde me ook gerust want ik was best nerveus. En alles stond snel, netjes en veilig op z'n plek. Echt één aanrader, ik bestel ze de volgende weer.

Gehuurd:

Bemande verhuislift

op 26-01-2024


10

Vriendelijk en professioneel , deskundig. Het was geen gemakkelijke klus

Gehuurd:

Bemande verhuislift

op 15-12-2023


10

Stefan ik moetje wel een 10 ster geven want niet alleen ben je vriendelijk maar je bent op tijd, nauwkeurig en zeer behulpzaam. Stefan, Top thanks zeker aanrader!!

Gehuurd:

Bemande verhuislift

op 04-07-2023


10

Uitmuntende service, redder in nood!! Door meubel bezorgers in de steek gelaten, binnen een kwartier de hulp van Hoogstadverhuisliften op mijn stoep en mijn nieuwe bank was binnen no-time op mijn verdieping en hij heeft ook nog geholpen om hem naar binnen te brengen wat een puzzel was maar de bank staat! Onwijs blij met deze uitstekende service met oog op dat de bank zonder krassen of scheuren bij mijn in huis werd gebracht. Lees meer

Gehuurd:

Bemande verhuislift

op 12-07-2022


10

Verhuizing liep in de soep omdat we verkeerd het trapgat hadden ingeschat. Hoogstad gebeld en binnen een uur stonden ze op de stoep, wat een top service! Super vriendelijke verhuizer die samen met ons binnen no time alles boven had, wat een reddende engel! Nogmaals bedankt!

Gehuurd:

Bemande verhuislift

op 02-04-2021


10

vorige week heeft Danny en zijn Collega een goede vriendin van mij helpen met verhuizen vanaf de 5 de verdieping in alphen aan den rijn was helemaal goed verlopen , goede advies van de planning top bedrijf


10

Verhuisd met 2 verhuizers en verhuisbus. Alles netjes en zorgvuldig kunnen verhuizen. Zeer aardige en harde werkers. Uiterst tevreden over de service.


10

Dikke pluim voor de verhuizers van Hoogstad. Alles was binnen no time verhuist en gemonteerd en op zijn plaats gezet. Ik hoefde nauwelijks iets te doen. Hele goede service!!! Nogmaals heel erg bedankt jongens!


10

Zeer aan te bevelen ! Alles volgens afspraak optijd op de locatie en de mederwerker hielp zeer vriendelijk en behulpzaam mee. Alle spullen netjes binnen 2 uur zonder schade beneden. Nogmaals bedankt voor de goede service !


10

Zeer profesioneel bedrijf, mijn amerikaanse koelkast stond binnen 10 min boven! Bedankt jongens


10

Topservice, snel en vriendelijk.


10

Gisteren top geholpen door Danny en zijn verhuiscollegas. Alles is schade vrij op de 4e etage aangekomen. Zonder jullie had ik het echt niet gered. Top service Top mannen Geweldig gewoon!!!!!


10

De jongens hebben mij heel goed geholpen! Ze waren heel professioneel en heb helemaal geen schade opgelopen aan mijn meubels. Top gasten!

Details openingstijden

Wij zijn 24/7 te bereiken

Bekijk ook andere aanbieders voor