Onafhankelijk vergelijken van verhuurders

Hoogstad Verhuisliften

Contact

  • Jaap Hoekdreef 110
  • 2492 JS Den Haag
  • 070-4066259

Beoordeling

10
8 beoordelingen
Schrijf beoordeling
#} #}

Beoordelingen van Hoogstad Verhuisliften

10

vorige week heeft Danny en zijn Collega een goede vriendin van mij helpen met verhuizen vanaf de 5 de verdieping in alphen aan den rijn was helemaal goed verlopen , goede advies van de planning top bedrijf

10

Verhuisd met 2 verhuizers en verhuisbus. Alles netjes en zorgvuldig kunnen verhuizen. Zeer aardige en harde werkers. Uiterst tevreden over de service.

10

Dikke pluim voor de verhuizers van Hoogstad. Alles was binnen no time verhuist en gemonteerd en op zijn plaats gezet. Ik hoefde nauwelijks iets te doen. Hele goede service!!! Nogmaals heel erg bedankt jongens!

10

Zeer aan te bevelen ! Alles volgens afspraak optijd op de locatie en de mederwerker hielp zeer vriendelijk en behulpzaam mee. Alle spullen netjes binnen 2 uur zonder schade beneden. Nogmaals bedankt voor de goede service !

10

Zeer profesioneel bedrijf, mijn amerikaanse koelkast stond binnen 10 min boven! Bedankt jongens

10

Topservice, snel en vriendelijk.

10

Gisteren top geholpen door Danny en zijn verhuiscollegas. Alles is schade vrij op de 4e etage aangekomen. Zonder jullie had ik het echt niet gered. Top service Top mannen Geweldig gewoon!!!!!

10

De jongens hebben mij heel goed geholpen! Ze waren heel professioneel en heb helemaal geen schade opgelopen aan mijn meubels. Top gasten!

#} #}

Schrijf een beoordeling

#} #}

Producten van Hoogstad Verhuisliften