Beoordeling (12)


10

Vriendelijk en professioneel , deskundig. Het was geen gemakkelijke klus

Gehuurd:

Bemande verhuislift

op 15-12-2023


10

Stefan ik moetje wel een 10 ster geven want niet alleen ben je vriendelijk maar je bent op tijd, nauwkeurig en zeer behulpzaam. Stefan, Top thanks zeker aanrader!!

Gehuurd:

Bemande verhuislift

op 04-07-2023


10

Uitmuntende service, redder in nood!! Door meubel bezorgers in de steek gelaten, binnen een kwartier de hulp van Hoogstadverhuisliften op mijn stoep en mijn nieuwe bank was binnen no-time op mijn verdieping en hij heeft ook nog geholpen om hem naar binnen te brengen wat een puzzel was maar de bank staat! Onwijs blij met deze uitstekende service met oog op dat de bank zonder krassen of scheuren bij mijn in huis werd gebracht. Lees meer

Gehuurd:

Bemande verhuislift

op 12-07-2022


10

Verhuizing liep in de soep omdat we verkeerd het trapgat hadden ingeschat. Hoogstad gebeld en binnen een uur stonden ze op de stoep, wat een top service! Super vriendelijke verhuizer die samen met ons binnen no time alles boven had, wat een reddende engel! Nogmaals bedankt!

Gehuurd:

Bemande verhuislift

op 02-04-2021


10

vorige week heeft Danny en zijn Collega een goede vriendin van mij helpen met verhuizen vanaf de 5 de verdieping in alphen aan den rijn was helemaal goed verlopen , goede advies van de planning top bedrijf


10

Verhuisd met 2 verhuizers en verhuisbus. Alles netjes en zorgvuldig kunnen verhuizen. Zeer aardige en harde werkers. Uiterst tevreden over de service.


10

Dikke pluim voor de verhuizers van Hoogstad. Alles was binnen no time verhuist en gemonteerd en op zijn plaats gezet. Ik hoefde nauwelijks iets te doen. Hele goede service!!! Nogmaals heel erg bedankt jongens!


10

Zeer aan te bevelen ! Alles volgens afspraak optijd op de locatie en de mederwerker hielp zeer vriendelijk en behulpzaam mee. Alle spullen netjes binnen 2 uur zonder schade beneden. Nogmaals bedankt voor de goede service !


10

Zeer profesioneel bedrijf, mijn amerikaanse koelkast stond binnen 10 min boven! Bedankt jongens


10

Topservice, snel en vriendelijk.


10

Gisteren top geholpen door Danny en zijn verhuiscollegas. Alles is schade vrij op de 4e etage aangekomen. Zonder jullie had ik het echt niet gered. Top service Top mannen Geweldig gewoon!!!!!


10

De jongens hebben mij heel goed geholpen! Ze waren heel professioneel en heb helemaal geen schade opgelopen aan mijn meubels. Top gasten!

Details openingstijden

Wij zijn 24/7 te bereiken

Bekijk ook andere aanbieders voor