lichtgeluidhuren.nl

Contact

Openingstijden - Gesloten

  • Maandag 08:00 - 17:00
  • Dinsdag 08:00 - 17:00
  • Woensdag 08:00 - 17:00
  • Donderdag 08:00 - 17:00
  • Vrijdag 08:00 - 17:00
  • Zaterdag Gesloten
  • Zondag Gesloten
  • Maandag t/m vrijdag van 08:00-17:00. Buiten kantooruren en in het weekend op afspraak. Daarnaast zijn wij 24 / 7 Telefonisch bereikbaar bij SPOED / Problemen.

Beoordeling

Nog geen beoordelingen. Schrijf nu de eerste beoordeling over lichtgeluidhuren.nl!

Informatie over lichtgeluidhuren.nl
LichtGeluidHuren.nl is onderdeel van Luxonos. Met Luxonos voorzien wij al jaren diversen soorten evenementen van audiovisuele apparatuur en technisch personeel voor de uitvoering. Voor deze projecten hebben wij een breed assortiment aan licht en geluidsapparatuur opgebouwd. Dit houd niet op bij speakers en lampen, zo kan je bij ons ook terecht voor beeld apparatuur, special effects, podia, truss & rigging en aggregaten.Door de jaren heen hebben wij ervaren dat sommige klanten van A tot Z ontzorgd willen worden, terwijl andere klanten juist alleen simpel en snel apparatuur willen inhuren om vervolgens zelf te gebruiken. Om meer duidelijkheid te verschaffen zijn wij de webshop Licht Geluid Huren gestart. Deze webshop maakt het mogelijk om simpel en snel licht en geluidsapparatuur te huren. Lees hier hoe het werkt! Wil jij liever compleet ontzorgd worden, dan is Luxonos de juiste partij om mee samen te werken.
Details openingstijden

Maandag t/m vrijdag van 08:00-17:00. Buiten kantooruren en in het weekend op afspraak. Daarnaast zijn wij 24 / 7 Telefonisch bereikbaar bij SPOED / Problemen.

Bezorgkosten

GRATIS transport in de regio's Amsterdam, Utrecht en Amersfoort (en alles wat daartussen ligt).

Bezorginformatie

Wanneer is gekozen voor gratis bezorging zullen wij de gehuurde producten afleveren tussen 09.00 en 17.00 op de dag vóór de gebruikersdag. Ophalen doen wij tussen 09.00 en 17.00 op de dag ná de gebruikersdag. Wanneer je producten huurt voor in het weekend dan zullen wij dit doorgaans op vrijdag afleveren en maandag weer komen ophalen. Kan je de spullen alleen op een specifiek tijdstip in ontvangst nemen of laten ophalen dan kunnen wij helaas (nog) geen gratis transport aanbieden. Gratis transport kunnen wij alleen aanbieden als wij de producten tussen 09.00 en 17.00 kunnen komen afleveren en ophalen.

Bekijk ook andere aanbieders voor