Catchbox huren

Top 3 verhuurbedrijven

  • Huurtopper 2022
  • Best beoordeeld
  • Ook 's avonds open
  • Op zaterdag open
  • Ook 's avonds open

Prijs per dag:

Huur een Catchbox en gooi de microfoon door de zaal!

Ben je bezig met de voorbereiding van een presentatie, bijeenkomst of grote vergadering? Dan ben je waarschijnlijk op zoek naar een microfoon zodat iedereen elkaar goed kan horen. Ook als je in een rondje, of in een grote zaal zit, wil je elkaar goed kunnen horen. Heb je de behoefte aan een interactieve vergadering of bijeenkomst? Dan is de Catchbox de ideale oplossing. Want wees nou eerlijk, een microfoon doorgeven en er voor zorgen dat hij aan de andere kant van de zaal terechtkomt is voor niemand leuk. De Catchbox microfoon is de oplossing, gooi de microfoon door de zaal en maak je bijeenkomst interactief. Via Huren.nl vind je eenvoudig en snel een geschikt verhuurbedrijf van de Catchbox en andere evenementen benodigdheden. Vind in één oogopslag, met gebruik van je locatie en de kaart, alle Catchbox verhuur bij jou in de buurt.

Wat is een Catchbox?

De Catchbox is geen normale microfoon. De catchbox is een draadloze microfoon in de vorm van een kubus. Het is de eerste microfoon ter wereld waarmee gegooid kan worden. Zo hoef je de microfoon niet meer te brengen of door te geven. Met de Catchbox geeft je het saaie vragenrondje een onverwachte wending. De Catchbox microfoon kan bij iedereen belanden waardoor je een spontaan spel of vragenrondje krijgt. De Catchbox is dus niet alleen maar functioneel maar ook een leuke toevoeging bij al je meetings, brainstormsessies, seminars, webshops en spellen. De Catchbox zorgt voor een snelle manier van communiceren en haalt ook wat spanning weg bij het publiek. Iedereen moet blijven opletten, de Catchbox kan ieder moment bij jou belanden. De Catchbox microfoon is licht en zacht. De Catchbox is voorzien van een professionele zender en ontvanger en heeft een groot bereik. Om harde ongewenste geluiden te voorkomen tijdens het gooien, vangen of laten vallen van de catchbox is deze voorzien van een actieve automute. De automute detecteert beweging, hierdoor schakelt hij de microfoon uit tijdens de bewegingen. Een Catchbox huren doe je makkelijk en snel via Huren.nl.

Meer informatie over het huren van een Catchbox

De Catchbox kan vaak gehuurd worden in verschillende kleuren. Zo kun je de Catchbox huren in de kleuren blauw, groen en oranje. De Catchbox wordt in veel gevallen inclusief een AKG zender en ontvanger geleverd. De meeste verhuurbedrijven hebben twee varianten van de Catchbox te huur, de Catchbox Lite en de Catchbox Pro. De Catchbox lite versie is een set geschikt voor 1-100 personen. De Catchbox lite is geweldig voor klaslokalen, meeting, interviews, spellen en workshops. De Lite is een simpele versie met slechts één kanaal. Met de Lite kun je niet zoeken naar het sterkste kanaal. Het maximale bereik tussen de zender en de ontvanger is 30 meter.

De Catchbox Pro is geschikt voor 1-2000 personen. De Pro versie is geschikt voor grote zalen met veel mensen. Met de Pro kun je gebruik maken meerdere kanalen zodat je het beste kanaal kan vinden. De draadloze bereikbaarheid is 90 meter. Dus ga je presenteren voor meer dan 100 personen? Kies dan voor de Catchbox Pro.

Gerelateerde categorieën