Sparkular huren

Top 4 verhuurbedrijven

  • Op zaterdag open
  • Op zaterdag open

Prijs per dag:

Verhuur van de Sparkular voor feesten en evenementen

Ben je bezig met de voorbereiding van een feest, presentatie, evenement, bokswedstrijd of festival? Dan ben je vast op zoek naar iets wat je bezoekers het echte wauw effect geeft. Ook als je een klein feest organiseert zoals een disco feestje of een huwelijksfeest kan het huren van een Sparkular je bezoekers extra vermaken. Een Sparkular, ook wel bekend als de veilige vuurwerkfontein, kun je huren voor een spetterend optreden, feest of evenement. Wil jij van je feest een onvergetelijke knalfuif maken en zijn een paar boxen en wat verlichting niet genoeg? Dan kan een vonken fontijn het feest echt laten losbarsten. Huur een Sparkular eenvoudig en snel via Huren.nl!

Wat is een Sparkular?

De Sparkular is de nieuwste uitvinding op het gebied van special effects. De Sparkular verhuur wordt steeds populairder, niet zo gek ook. Buiten het feit dat de Sparkular een spectaculair effect geeft en de totale beleving van een evenement verbeterd, is dit koude vuur volledig vergunningsvrij. De Sparkular is het perfecte alternatief voor echte vuurwerk fonteinen. De Sparkular is 100% veilig omdat de machine gebruikt maakt van speciaal Sparkular poeder. Het poeder zorgt voor koude vonken welke geen brandgevaar opleveren. Het apparaat spuit vonken op commando recht omhoog. De vonken zijn niet heet, daardoor is het effect zowel binnen als buiten te gebruiken. De Sparkular geeft verder geen rook of nare luchtjes af. De Sparkular spark fountain is erg gebruiksvriendelijk, je hebt namelijk geen diploma of vergunning nodig. Iedereen mag een Sparkular huren en gebruiken! Het apparaat is revolutionair omdat je niet met charges werkt. Het apparaat werkt namelijk met een compartiment metaalpoeder. Dit houd in dat je met één lading metaalpoeder tot wel 10 tot 12 minuten op volle kracht kunt spuiten! De sparkles spuiten van 2 tot 5 meter hoogte, dit is instelbaar. Daarnaast kun je ook kiezen voor de goedkopere Sparkular Mini, die wat minder hoog spuit en ideaal is voor de wat kleinere evenementen of wanneer je meerdere Mini’s gebruikt.

Eenvoudig en snel een Sparkular huren

Niet iedereen heeft een scala aan verschillende discolampen, lasers en effectmachines om een goed feest te organiseren. Hierbij kan het huren van een Sparkular goed van pas komen. Via Huren.nl vind je eenvoudig en snel een geschikt verhuurbedrijf van Sparkulars en andere feestbenodigdheden. Vind in één oogopslag, met gebruik van je locatie en de kaart, alle Sparkular verhuurders bij jou in de buurt. Bij de verhuurders heb je vaak de mogelijkheid om één of meerdere Sparkulars te huren. Bij de meeste verhuurbedrijven worden de Sparkulars netjes bij je afgeleverd en geïnstalleerd.

Ik wil graag een Sparkular huren, waar moet ik nog meer aan denken?

Ben je opzoek naar een volledige aankleding van een feest of evenement? Dan hoort daar naast het huren van een reguliere Sparkular of Sparkular Mini ook de huur van lichten en horeca apparatuur bij. Ben je ook op zoek naar verlichting en geluidsinstallaties? Dan kun je, vaak bij dezelfde Sparkular verhuurder, ook discolichten en andere effect machines huren. Het is vaak een goed idee om al je benodigdheden bij één verhuurbedrijf te huren. Dit is overzichtelijk, zodat er één offerte voor je opgesteld kan worden. Ook is het handig als het verhuurbedrijf dicht bij de locatie in de buurt zit. Als je een Sparkular huurt, wil je natuurlijk dat dit van goede kwaliteit is en dat het goed wordt afgeleverd. Kies daarom niet zomaar voor het eerste de beste verhuurbedrijf maar wees kritisch en bekijk welke voorwaarden ze hanteren. Vergelijk alle bedrijven die een sparkular te huur hebben en maak de juiste keuze!