Beoordeling (7)


10

Zeer complete caravan. Goed werkende voorzieningen. Geen oude spullen meegekregen. Fijne, behulpzame en flexibele huurbaas 😉

Gehuurd:

Caravan

op 01-04-2023


10

Voor de 7e keer een caravan gehuurd bij Renze. Heerlijk als mensen nog meedenken in oplossingen. Een complete caravan voor een net bedragen de rest kun je er bij huren.

Gehuurd:

Caravan


9,0

Wij hebben met een gezin (5 pers) de Knaus 500 sport gehuurd bij Renze. Wederom zijn wij zeer tevreden over de gehuurde caravan en service en manier van communiceren met Renze. Wij hebben een top vakantie gehad mede door de caravan!

Gehuurd:

Caravan


9,0

Voor het 2e jaar op rij een caravan gehuurd bij Renze. Alles top geregeld. En voor een nette prijs en fijn dat we de caravan voor 1 week konden huren in het hoogseizoen!


9,0

Op het allerlaatste moment een caravan kunnen huren voor een schappelijke prijs. Vooraf enkele vragen gesteld en keurig en snel antwoord ontvangen. Caravan was super. Doordat er een tent en een luifel bij zat kon je ook op mindere warme avonden heerlijk buiten zitten. Vanwege prive omstandigheden wilden wij de caravan eerder terugbrengen, ook dit was geen probleem. Lees meer


9,0

Wij hadden een afspraak om een caravan bij Renze Boersma te huren. Op vele vragen vooraf van mijn kant kreeg ik een keurig afdoend antwoord. Helaas moesten wij onze boeking annuleren en ook dat is super afgehandeld. Echt een prima zaak om mee in zee (op weg) te gaan !


9,0

Een caravan huren bij caravanhuren.nu is ons goed bevallen. Wij hebben een fjine vakantie gehad. Het contact met de eigenaar Renze verliep ook erg soepel. Volgend jaar weer :)

Informatie over Caravanhuren.nu
Sinds 2010 zijn wij actief in het verhuren van toercaravans. We hebben voor iedereen wel een model staan. Van kinderkamer caravan tot een caravan met enkele bedden. Mocht u toch liever een budget caravan hebben dan kunnen wij u daar ook bij helpen. Wij zien u graag terug op onze website.
Details openingstijden

Beste klant, U kunt ons tijdens de openingstijden alleen telefonisch bereiken. Eventuele bezichtiging kunnen alleen op afspraak. In de periode van 1 november tot 1 april is het niet mogelijk om de caravans te bekijken aangezien de stalling in die periode gesloten is.

Bekijk ook andere aanbieders voor