Caravan huren

Bekijk verhuurbedrijven waar je een caravan kunt huren

Wil je een caravan huren? Dan kan dat bij veel verschillende verhuurbedrijven. Het kan handig zijn om een verhuurbedrijf dicht bij jou in de buurt te kiezen, maar die is niet altijd het voordeligst. Op onze website kun je eenvoudig verhuurbedrijven waar je caravans kunt huren vergelijken. Zo weet jij dat als jij een caravan gaat huren, je de beste keuze maakt. Huren.nl heeft namelijk alle verhuurbedrijven van caravans op een rijtje gezet. Wat voor type caravan jij ook zoekt, op Huren.nl vind .. Lees meer

  • Waar:

Vul jouw postcode of plaats in om de verhuurbedrijven
bij jou in de buurt te vinden...

Bekijk de aanbevolen verhuurbedrijven:

je binnen no-time verhuurders van de caravan waar jij naar op zoek bent.

Verschillende soorten en maten caravans die je kunt huren

Het grootste verschil tussen de verschillende caravans, is natuurlijk de grootte. Hoe groter de caravan, hoe meer plaats er binnenin is voor extra luxe en/of meer slaapplaatsen. Caravans die voor een laag budget te huur zijn, zijn uitgerust met basisbenodigdheden zoals een klein gasstelletje, twee of meer slaapplaatsen, een beperkte hoeveelheid opslagruimte en zitplekken. Hoe groter/luxer de caravan wordt, hoe meer er in de caravan te vinden is. Je kunt ook caravans huren met een ingebouwde douche en toilet. Dit toilet is dan een chemisch toilet en kun je eens in de zoveel tijd legen, bijvoorbeeld op de aangewezen plekken op campings.

Handige tips en weetjes voor je een caravan gaat huren

Caravans zijn vaak best zware objecten. Daarom is het handig om van te voren te checken tot hoeveel kilogram jouw auto kan trekken. De meeste caravans die je in Nederland huurt mogen gewoon meegenomen worden naar het buitenland. Niet alle verhuurbedrijven staan dit toe in verband met verzekeringen. Daarom is het verstandig om, als je van plan bent om buiten de grenzen van Nederland te treden, te checken bij het verhuurbedrijf dat jouw voorkeur heeft of dit tot de mogelijkheden behoort. Ga je naar een warm land, of is het mooi weer in Nederland? Huur dan een caravan met airconditioning. Huur makkelijk en snel een caravan via Huren.nl!

VIDEO

Huuralternatieven