Smits aanhangwagens

Contact

Openingstijden - Gesloten

  • Maandag 08:00 - 18:00
  • Dinsdag 08:00 - 18:00
  • Woensdag 08:00 - 18:00
  • Donderdag 08:00 - 18:00
  • Vrijdag 08:00 - 18:00
  • Zaterdag 08:00 - 17:00
  • Zondag Gesloten
  • Maandag tot en met zaterdag zijn wij geopend vanaf 8.00 uur tot en met 18.00 uur.Na 18.00 uur is bespreekbaar.

Beoordeling (2)


7,0

Zeer net verhuur bedrijf. Fijne service en ik was snel op pad.

Gehuurd:

Tandem open aanhanger

op 03-03-2020

Beste Jaap, Bedankt voor uw review. We zijn erg blij met uw beoordeling! Met vriendelijke groet, Team A.C.Smits aanhangwagens


10

Firma Smits Aanhangers verhuurd en verkoopt aanhangers in alle soorten en maten. Om zeker te weten welke wagen ik wilde gaan aankopen mocht ik deze aanhanger een weekend lang meenemen om uit te testen. Als ik er tien had willen testen had dat denk ik vast gemogen. Fijne service! Als je specifiek komt huren staan er goed onderhouden wagens met ingebouwde disselslot (ik wist niet dat het bestond...) en afsluitbare deuren voor je klaar. Dankzij uitgebreide showroom zie je al snel wat er zoal op de markt is en ook met een kleine(re) beurs kun je hier goed slagen voor bv. een occasion. Ik heb uiteindelijk gekozen voor een nieuwe, hoge Henra met deuren aan weerszijde van de wagen. Aan hulp en advies om te komen tot een wagen die bij mijn wensen past was geen gebrek, want firma Smits werkt met passie voor het vak zoals je dat alleen maar in een familiebedrijf ziet.

Gehuurd:

Gesloten aanhanger

op 10-01-2020

Beste Bart, Bedankt voor uw review. We zijn erg blij met uw beoordeling! Met vriendelijke groet, Team A.C.Smits aanhangwagens

Informatie over Smits aanhangwagens
We hebben een zeer groot assortiment verhuur aanhangwagens. Er staat elke dag een selectie aanhangwagens klaar die we standaard gebruiken voor de verhuur, maar zoekt u iets speciaals dan proberen we altijd een gepaste aanhangwagen voor u te zoeken. Onze verhuur aanhangwagens worden goed onderhouden in de werkplaats en zijn uitstekend van kwaliteit. We verhuren onder andere: Plateauwagens, bakwagens, kippers, machinetransporters, autotranssporters, geslotenwagens en paardentrailers. we verhuren voor diverse periodes van een dag tot zelfs een aantal maanden. We zoeken een geschikte aanhangwagen bij uw transport en auto om het transport zo aangenaam en veilig mogelijk te maken. Bel, mail of kom langs voor de diverse mogelijkheden.
Details openingstijden

Maandag tot en met zaterdag zijn wij geopend vanaf 8.00 uur tot en met 18.00 uur. Na 18.00 uur is bespreekbaar.

Bezorgkosten

Nader overeen te komen

Bezorginformatie

Wij bezorgen in principe niet, maar mocht het echt nodig zijn kan het in overleg en bezorgen wij op een voor u geschikt moment.