Vind jouw beste huurdeal

Otopark Breda B.V.

Contact

  • KOELE MEI 14
  • 4816 JD Breda
  • 0765324801

Beoordeling

8,6
13 beoordelingen
Schrijf beoordeling

Openingstijden

  • Maandag 09:00 - 18:00
  • Dinsdag 09:00 - 18:00
  • Woensdag 09:00 - 18:00
  • Donderdag 09:00 - 18:00
  • Vrijdag 09:00 - 18:00
  • Zaterdag 09:00 - 18:00
  • Zondag Gesloten

Beoordelingen van Otopark Breda B.V.

9,0

Alles was goed ook de ontvangst en het afleveren heel vriendelijk allemaal

Product gehuurd: Bakwagen met laadklep

9,0

Ik huur altijd bij Otopark.. Ik heb bij bijna alle verhuur bedrijven wel een auto of bestel bus gehuurd, maar zo een als Otopark maak ik voor het eerst mee.Zeer vriendelijk,behulpzaam en doen niet moeikijk over de kleine dingen en zeer goeie sevice..Je krijgt wat er belooft is afspraak is afspraak. Goeie verzorgde personen auto''s en bestelbussen voor een mooi prijsje en geen toren hoge borg. Ik adviseer Otopark aan iedereen die ik ken.. Ze zullen er zeker geen spijt van krijgen. Top bedrijf jongens..

10

''Goedkoop een auto huren'' ingegeven bij google en zo bij jullie site uitgekomen. Er stonden 3 bedrijven boven elkaar, hiervan hebben wij de middelste gekozen en daar zijn wij meer dan blij mee. We werden doorgelinkt naar de Website van Otopark.nl Tegen 00:00 uur een auto geboekt op de site van Otopaark.nl waarna ik binnen een paar minuten een bevestiging gekregen heb. De volgende ochtend ben ik gebeld door een zeer vriendelijke medewerker van Otopark, en hij heeft alles doorlopen qua boeking en gegevens. Wij wilden voor € 20,00,- Kilometer vrij bij boeken maar de medewerker gaf ons de tip om dit achteraf te bepalen omdat soms kilometers bij betalen goedkoper kan zijn(En in mijn geval bleek dit achteraf ook zo te zijn). Bij aankomst stond de auto al afgetankt en schoon klaar. De medewerker had een goed luisterend en mee denkent vermogen en was heel klant gericht. Hij heeft alles uitgelegd is mee gelopen naar de auto die we samen rond gelopen zijn ivm eventuele schade etc. Dit hetzelfde bij terugkomst. Wat mij betreft mensen.... GA HUREN BIJ DEZE FIRMA!!!!

10

Super.. Service goed.. voertuig goed en schoon.. vriendelijk.. Super.. Service goed.. voertuig goed en schoon.. vriendelijk..

8,0

Nadat ik een TL-bus had besproken met een inhoud van 10m3, ontving ik snel een e-mail met alle voorwaarden. Toen ik kwam om de gereserveerde bus op te halen, werd ik zeer vriendelijk door Murat geholpen. De bus werd even nagelopen op eerdere schades, die geregistreerd werden op de overeenkomst. Wat mij wat tegenviel was het verbruik, dat ondanks mijn rijstijl als professioneel chauffeur hoger uitviel dan voorzien. Net geen 1 op 10. De Ford Transit TL2 is een prima bus voor kleine verhuizingen van niet te zware goederen, alleen zit de tankdop op een rare plaats.

10

Heel vriendelijk personeel, goed service, schone bus! Wordt goed behandeld door personeel netjes alles toegelicht!! Borg zelfde dag teruggepint wat voor mij nieuw was. 200 km vrij kwam goed van pas en 6 km meer gereden waarvoor ik niets hoeft te betalen.

9,0

Kon nergens een bus krijgen (heel raar) behalve bij OTOPARK en zelfs met een Borgsom van 250,- waarbij meeste anderen bijna niet betaalbaar zijn !! Het heeft mij die dag echt geholpen dankjewel OTOPARK !!!

10

Vriendelijke mensen. Goed uitleg over de bus, alle soorten hulpmiddel om te verhuizen aanwezig, voor 10,- extra kun je verhuispakket nemen. Allerbelangrijkste voor mij was toch 200 km vrij, was net voldoende voor mij. elders zou je 100 km vrij krijgen.

9,0

Huren van Bus gaat snel en efficient, keurig te woord gestaan en alles op de dag zelf perfect geregeld. Omdat de gevraagde bus niet aanwezig was ( netjes vooraf geinformeerd) en ik ivm kleinere bus 1x extra moest rijden 100 km extra vrij gekregen wat precies voldoende was. Al met al alles goed geregeld en goede service.

1,0

Waardeloos. Heb donderdag een busje verhuurd. Bevestiging gekregen van de huur. Telefonisch proberen te bereiken heel de middag maar geen gehoor. In de avond wordt ik gebeld. Vriendelijke man. Vrijdagavond krijg ik een telefoontje keurig netjes dat de auto in reparatie is maar dat ik een kleinere krijg. Sta zaterdag op de koele mei en niemand aanwezig of te bereiken, niet via telefoon als mail. Kon ik dus niet verhuizen.REACTIE Otopark Breda B.V."Als eerst onze welgemeende excuses, Wij betreuren de gang van zaken. Wij zullen alles in het werk stellen om zoiets in de toekomst te voorkomen. Wij bieden u kosteloos bus/auto verhuur of gratis poetspakket voor uw auto. Nogmaals onze excuses voor het ongemak."

9,0

Prima service, vriendelijke mensen, prima busje gehuurd. de borg was binnen een dag weer terug gestort, werd er zelfs nog keurig over gebeld.

8,0

Over de bezorging alle lof. Snel en netjes bezorgd, vriendelijke bezorger. Het enige wat ik zelf als negatief heb ervaren is de prijs voor het bezorgen van een 3-tal kleine meubelstukken van Sliedrecht naar Papendrecht voor € 80,— , dat vind ik duur voor zo’n korte afstand.

10

Goed service en ook nog eens goedkoop. 50 km meer gereden dan toegestaan en niks voor betalen, dat noem ik nog eens service.

Schrijf een beoordeling

Informatie over Otopark Breda B.V.

Autoverhuur Otopark. Bent u van plan een auto te huren in Breda? Dan bent u bij Otopark autoverhuur aan het goede adres. Wij verhuren uitsluitend nieuwe auto’s met totale ANWB pakket bij pech onderweg! Wij vinden een goede service cruciaal, maar een goede prijs natuurlijk ook. Hierdoor kunt u bij ons een goede en nieuwe auto huren voor een zeer voordelig tarief!

Details openingstijden

Zondag gesloten