Vind jouw beste huurdeal

Zeker Zit

Contact

  • Industrieweg 11B
  • 7949 AJ Rogat
  • +31853032913

Beoordeling

9,3
8 beoordelingen
Schrijf beoordeling

Openingstijden

  • Maandag 09:00 - 17:00
  • Dinsdag 09:00 - 17:00
  • Woensdag 09:00 - 17:00
  • Donderdag 09:00 - 17:00
  • Vrijdag 09:00 - 17:00
  • Zaterdag Gesloten
  • Zondag Gesloten

Beoordelingen van Zeker Zit

10

We zijn heel blij de de stoel voor mijn moeder De enige stoel waar ze zonder pijn in kan zitten Super snelle levering en snel en goed aan haar zitcomfort aangepast

Product gehuurd: Sta-op-stoel

Gehuurd op: 13-07-2021

Reactie van Zeker Zit

Beste Betsy Romijn, Bedankt voor uw beoordeling. Fijn om te weten dat de sta-op stoel de goede comfort geeft. We wensen mevrouw veel zitcomfort toe de komende periode. Team Zeker Zit

10

Afspraak keurig op tijd en vriendelijk en prima geholpen

Product gehuurd: Sta-op-stoel

Gehuurd op: 13-07-2021

Reactie van Zeker Zit

Beste W. Nieuwenhuizen, Bedankt voor uw beoordeling. We willen u veel zitcomfort toewensen de komende periode. Team Zeker Zit

10

Geweldige service, vakkundig advies. Stoel snel geleverd en perfect afgesteld. Zeker een aanrader!

Product gehuurd: Sta-op-stoel

Gehuurd op: 03-11-2020

8,0

Het is er prima stoel. Alleen,mijn moeder is 95,en kan niet goed onthouden,hoe het moet. We hebben haar nu gezegd,dat ze voorlopig alleen de rode knoppen gast gebruiken,en dat gaat goed.

Product gehuurd: Sta-op-stoel

Gehuurd op: 01-11-2019

8,0

Prima stoel, hopelijk heeft moeder er lang plezier van en hopelijk gaat ze de afstandbediening niet meer zien als obstakel waar ze nerveus van wordt. Helaas is de communicatie slecht ivm gehoorproblematiek. Ik kon ook hierdoor niet echt goed communiceren met wilfried en heb er een verzorgende bij gehaald.

9,0

IK vind de stoel erg prettig fijn gebruiks gemak geeft goede ondersteuning mijn geopeerde heup voelt daardoor minder pijnlijk aan.

10

Een enthousiaste en snelle service! Ook al huur je de stoel, er wordt alles aan gedaan om ''m zo passend mogelijk te maken, zodat je met een scoliose toch als een vorstin kan zitten en vooral weer goed kan ademen. Gewèldig!!

9,0

In slechts een paar dagen een sta-op stoel geregeld voor mijn moeder, die bijna vergroeid was met haar tuinstoel waar ze ''zo lekker'' op zat. Verhuizing naar een woon/zorgcentrum gaf ons de mogelijkheid om daar nou eens afscheid van te nemen. Vervanging was snel gevonden en binnen twee dagen na ons eerste contact stond er zonder een investering van duizenden euro''s, een sta-op stoel in mijn moeders nieuwe appartement. Keurig op maat ingesteld. Professioneel, persoonlijk en vooral vriendelijk contact niet alleen via de telefoon maar ook bij het installeren van de stoel. Ik heb werkelijk niks dan goeds te melden. Top!

Schrijf een beoordeling

Informatie over Zeker Zit

De ideale sta-op stoel huurt u bij Zeker Zit en staat binnen een week bij u thuis. Uw huurstoel is van het gerenommeerde merk Fitform en volledig aangepast aan uw postuur. Bij een huurperiode van een half jaar betaalt u €55,- per maand. Huren per twee maanden kan ook, het maandbedrag is dan €75,- per maand. U kunt de periode altijd verlengen. Na de eerste periode is de huur per maand opzegbaaar

Details openingstijden

U krijgt snel antwoord op uw mail, ook buiten openingstijden!

Bezorgkosten

Eenmalige kosten voor bezorgen, instellen en weer ophalen van de stoel zijn €150,-. U heeft de garantie dat u altijd een werkende stoel heeft. Eventuele reparaties zijn inbegrepen.

Bezorginformatie

De stoel wordt bij u thuis bezorgd, de fysiotherapeut zorgt voor maatwerk. U krijgt een fantastische stoel op uw eigen maat. U kunt direct comfortabel blijven zitten!

Bekijk ook andere aanbieders voor: