Partytentverhuur Gelderse Vallei

Openingstijden - Geopend

  • Maandag 09:00 - 18:00
  • Dinsdag 09:00 - 18:00
  • Woensdag 09:00 - 18:00
  • Donderdag 09:00 - 18:00
  • Vrijdag 09:00 - 18:00
  • Zaterdag 09:00 - 12:30
  • Zondag Gesloten
  • Na sluitingstijd zijn we niet meer aanwezig op het pand, maar kunnen wij u wel helpen als u ons belt. Krijgt u ons niet te aan de lijn spreek dan altijd de voicemail in.

Beoordeling (15)


9,0

Prima tent, flexibele ophaal- en retourtijden en hulp bij het in- en uitpakken van de auto! Kan het iedereen aanraden!


10

Spullen lagen netjes klaar en alles werd goed uitgelegd. Personeel was heel enthousiast en behulpzaam met het inladen in de auto


9,0

Voor de ene tent zat er een te groot zeil bij. Is een - puntje. Echter na een telefoontje werd het goede zeil direct gebracht. Plus punt. Vriendelijke medewerkers. Pluspunt. Perfecte beschrijving voor het opzetten. Plus punt. Gave schone tenten. Plus punt. Zeer tevreden ook over de prijs!!!


10

Enorm tevreden over partytentverhuur Gelderse Vallei! 2x BBQ''s incl gasfles en 5 statafels. Bedrijf is ook zeer flexibel qua ophaal/terugbreng tijden. Ga zo door en tot in de toekomst.


7,0

Plus: alles volgens afspraak, snelle reakties Min: de tent was duidelijk al veel verhuurd


9,0

Robert is bijzonder klantgericht, tent was dik in orde. Het ophalen en terugbrengen gaat allemaal heel makkelijk, zaterdag halen en maandag terugbrengen, erg makkelijk. Tent was schoon, we kregen nog 2 extra verwarmingslampen mee om te proberen zonder daar extra kosten voor doorberekend te krijgen. Ik beveel partytentenverhuur de gelderse vallei van harte aan! Lees meer


8,0

Alles kan. OOk op het laatste moment.


9,0

Hielpen met in- en uitladen. Prima prijzen, goede communicatie. Super!


8,0

Mooie tenten gehuurd en een goed geholpen bij ophalen. Snelle communicatie. Super!


10

Top kwaliteit voor een top prijs


9,0

Vriendelijk....snelle reactie. ..levering goed. ...opbouw en afbouw keurig. ....ALLES verliep hartstikke netjes. We hadden partytent gehuurd, lampen en accessoires voor het aankleden vd partytent. De hemeldoeken die we erbij huurden maakte het helemaal mooi af. Afspraken werden netjes nagekomen. Vriendelijke man die kwam opzetten en afbouwen. Dat je met een partytent ècht zo veel kan doen. We kregen van onze gasten allemaal complimenten. Het was een succes! Kom zeker weer hier terug mocht er weer wat gehuurd worden. Een aanrader! Lees meer


10

Ik ben uitermate tevreden over de service die Robert verleend en de moeite die hij doet om een klant tevreden te krijgen. In de loop van het bestel proces was hij uiterst flexibel en meegaand, altijd op zoek naar oplossingen, die er dan ook kwamen. Zelfs op de dag van halen wijzigde op mijn verzoek nog wat en ook hier was hij zeer goed in staat om de oplossing te bieden! De hulp met inladen kon ik erg waarderen gezien met mijn mindere gezondheid. Toen er met het afbreken iets fout was gegaan, we misten een pasr stoelen, was hij ook weer oplossings gericht en een uiterst betrouwbaar iemand om zaken mee te doen. Ik raad iedereen aan om met Robert en zijn dienstverlening in zee te gaan, gegarandeerd succes. Robert nogmaals dank en zeker tot ziens. Lees meer


10

Op het laatste moment sloeg het weer om, gelukkig werd er snel en adequaat gereageerd op ons verzoek, zodat onze actiedag niet in het water is gevallen. Wat ook zeer netjes was, dat er voorgesteld is om de tenten op te halen, ipv dat wij ze moesten terugbrengen. Top service!!


9,0

Fijn, goed en snel contact. Prima tenten geeft een toevoeging aan je evenement! Goede prijs kwaliteit verhouding. Inmiddels hebben we meerdere keren bij hun gehuurd en als we weer tenten nodig hebben komen we hier zeker terug!


9,0

Personeel erg vriendelijke en behulpzaam. De uitleg van de opbouw was duidelijk en aan de hand van de tekening op de beschrijving werd alles uitgelegd. Alles werd voor ons in de auto gelegd wat een service. Ga zo door.

Informatie over Partytentverhuur Gelderse Vallei
Partytentverhuur Gelderse Vallei voorziet in uw behoeften bij het organiseren van buitenevenementen, of het nu gaat om een tuinfeestje of bedrijfsevenement. Wij kunnen u feest helemaal verzorgen van aankleding tot de catering.We verhuren partytenten in verschillende maten en bieden bovendien verschillende accessoires aan, o.a. feestverlichting, heaters, statafels, bierbankensets, bbq's, etc.We leveren niet alleen partymateriaal , maar wij kunnen ook uw catering. verzorgen. Wij zijn exclusief cateraar van de MegaSpies, maar we verzorgen ook bbq's buffeten en lunches.Zo kunnen wij uw hele feest van A tot Z begeleiden en heeft u maar één contact persoon.
Details openingstijden

Doordat we veel opbouwopdrachten hebben zijn we niet altijd aanwezig op de locatie tijdens de openingstijden. Bel ons altijd van te voren, zodat we telleurstellingen kunnen voorkomen. Na sluitingstijd zijn we niet meer aanwezig op het pand, maar kunnen wij u wel helpen als u ons belt. Krijgt u ons niet te aan de lijn spreek dan altijd de voicemail in.

Bezorgkosten

Afhahelijk van de locatie

Bezorginformatie

We bezorgen zoveel mogelijk in de ochtenduren (09:00-11:30)

Bekijk ook andere aanbieders voor