Onafhankelijk vergelijken van verhuurders

Opblaasfiguurshop.nl

Contact

  • Heuvelsepad 62c
  • 6711JR Ede
  • 0620045244

Beoordeling

9,6
575 beoordelingen
Schrijf beoordeling

Openingstijden

  • Maandag 09:00 - 17:00
  • Dinsdag 09:00 - 17:00
  • Woensdag 09:00 - 17:00
  • Donderdag 09:00 - 17:00
  • Vrijdag 09:00 - 17:00
  • Zaterdag 09:00 - 17:00
  • Zondag Gesloten

Beoordelingen van Opblaasfiguurshop.nl

9,0

Prachtig systeem dat je de pop in een box bij jou in de buurt kan ophalen en inleveren. Het scheelt enorm in de kosten en maakt dat je hem op kan halen/retourneren als het jou uitkomt. De pop zelf was zoals geadverteerd, zag er keurig uit en met de goede bijgeleverde instructies zo opgezet.

Product gehuurd: Abraham opblaaspop

Gehuurd op: 07-03-2021

9,0

Top geregeld

Product gehuurd: Abraham opblaaspop

Gehuurd op: 03-12-2020

10

Hadden een opblaas opa gehuurd, was wel kort dag, maar er werd goed meegedacht, service en contact verliepen echt goed via de app.

Gehuurd op: 24-09-2020

9,0

Goede duidelijke aflevering, makkelijke instructies. Erg leuke pop ?. Personeel van de plaatselijke Primera was alleen niet blij met de retourzending via postnl.

Product gehuurd: Abraham opblaaspop

Gehuurd op: 20-09-2020

9,0

Snel en vooral goed persoonlijk contact via mail. Afspraken uitstekend nagekomen. Prima.

Product gehuurd: Sarah opblaaspop

Gehuurd op: 25-09-2020

10

De pop werd vroegtijdig afgeleverd vanwege drukte bij PostNL. Ze hadden zelf een pakketdienst in de arm genomen dus geen onnodige stress voor ons, de pop werd keurig afgeleverd en alles zat netjes in de verpakking. Hij was ook heel gemakkelijk op te zetten de dag zelf. Het opruimen ging ook heel soepel evenals het retour zenden. Al met al een hele positieve ervaring.

Product gehuurd: Abraham opblaaspop

Gehuurd op: 24-09-2020

9,0

Helemaal top. Erg leuke pop.

Product gehuurd: Sarah opblaaspop

10

Een grote mooie Abraham.. niet zo'n jaren 60 ding maar voor een actieve 50-er. Hij vond hem geweldig.. 4m hoog voor de deur.. De hele buurt heeft hem nog een week lang gefeliciteerd.. En I.v.m. Corona achterstand bij postnl en dag eerder geleverd. Super service!

Product gehuurd: Abraham opblaaspop

Gehuurd op: 16-09-2020

10

Prachtige abrahampop (voetballer)! Koerier heeft pop ruim van te voren gebracht. Pop zag er goed en mooi schoon uit. Makkelijk op te zetten. Bedrijf is flexibel en klantgericht.

Product gehuurd: Abraham opblaaspop

Gehuurd op: 17-07-2020

10

Nette levering per koerier, gegarandeerd op tijd, mooie originele pop, makkelijk op te zetten (en op te ruimen) met duidelijke handleiding, goede en vriendelijke communicatie, makkelijk terug te sturen per post: kortom, een aanrader!

Product gehuurd: Abraham opblaaspop

Gehuurd op: 22-08-2020

10

Super service, ik kreeg een mail dat ivm de drukte Post Nl niet altijd op tijd kon leveren ze het per koerier lieten brengen zodat ik op zeker de pop op tijd had.Dat is pas meedenken!

Product gehuurd: Abraham opblaaspop

Gehuurd op: 14-08-2020

10

Pop kon ik ophalen en wegbrengen op de door mij gewenste tijdstip. Het opzetten en ‘afbreken’ ging heel makkelijk. Echt een aanrader!

Product gehuurd: Abraham opblaaspop

Gehuurd op: 23-08-2020

10

Alles volgens afspraak, duidelijke communicatie en deden niet moeilijk over een extra dag (was vergeten terug te brengen). Ook over het weekend heen betaal je enkel voor de zaterdag.

Product gehuurd: Abraham opblaaspop

Gehuurd op: 21-08-2020

9,0

Communicatie verliep zeer soepel en de afspraken waren zo gemaakt. Pop lag netjes klaar met duidelijke omschrijving. Goede prijs / kwaliteit verhouding en voor herhaling vatbaar!

Product gehuurd: Abraham opblaaspop

Gehuurd op: 17-08-2020

10

Levering die koerier ipv Postnl dus gegarandeerd geleverd, top service. Makkelijk op te zetten, duidelijke instructies, ook weer zo opgeruimd en makkelijk te retourneren via Postnl. Zeer tevreden.

Product gehuurd: Abraham opblaaspop

Gehuurd op: 21-08-2020

Er zijn 421 reviews geschreven bij Klantenvertellen.nl met een gemiddelde score van 9.6.

Schrijf een beoordeling

Informatie over Opblaasfiguurshop.nl

Eddy is Opblaasfiguurshop.nl. Je huurt dus niet bij een onpersoonlijke grote organisatie maar je weet met wie je contact hebt. Met ruim 4 jaar verhuurervaring als attractieverhuurder gaat Eddy met Opblaasfiguurshop terug naar de basis waar het zo’n 5 jaar geleden allemaal mee begon: het verhuren van opblaasfiguren. En hier gaat hij vol voor! Bij de start van Opblaasfiguurshop.nl heb je direct keuze uit 10 verschillende Abraham’s, 10 verschillende Sarah’s en een aantal geboortefiguren. Bij Opblaasfiguurshop.nl kan je dus lekker kiezen wat jíj mooi vindt!Als Eddy ergens iets huurt dan wil hij dat: het schoon is, het op tijd geleverd wordt en dat de levertijden flexibel afgesproken kunnen worden. Dat kan dus ook bij Opblaasfiguurshop.nl! Als een pop terug komt van een verhuur dan wordt deze opgezet, schoongemaakt en gedroogd. Als je ervoor kiest om de pop zelf af te halen dan mag dat altijd de dag van te voren en de dag na gebruik mag je hem weer terugbrengen. Mocht dit in verband met het weekend slecht uitkomen dan haal je de pop gewoon een dag eerder of breng je deze een dag later terug. Kies je ervoor om de pop met PostNL te laten bezorgen? Dan zorgt Eddy ervoor dat de pop twee dagen voor de gebruiksdag op het aangegeven adres is (of op een PostNL Servicepunt). Zo weet je zeker dat je de pop op tijd in huis hebt.Opblaasfiguurshop wil binnen een jaar jou de allergrootste keuze in opblaasfiguren kunnen bieden. Help jij Eddy mee groeien?

Details openingstijden

Onze webshop is natuurlijk ALTIJD open. Daar kun je 24 uur per dag bestellen.Ophalen en terugbrengen op onze vestiging kan ook buiten openingstijden door middel van onze handige retourcontainer.

Bezorgkosten

Opblaasfiguurshop kan de pop naar je toesturen via een koerier. Veilig en vertrouwd dus! Bij levering ontvang je ook een retourlabel. Deze kan je na gebruik weer op de verpakking plakken. De pop lever je weer in bij een PostNL punt. Kosten voor het verzenden (inclusief de retourzending) zijn € 25,95

Bezorginformatie

Wij bezorgen via een koerier