Onafhankelijk vergelijken van verhuurders

Opblaasfiguurshop.nl

Contact

  • Tolnegenweg 3A
  • 3776 PT Stroe
  • 0622285210

Beoordeling

9,6
481 beoordelingen
Schrijf beoordeling

Openingstijden

  • Maandag 09:00 - 16:30
  • Dinsdag 09:00 - 16:30
  • Woensdag 09:00 - 16:30
  • Donderdag 09:00 - 16:30
  • Vrijdag 09:00 - 16:30
  • Zaterdag Gesloten
  • Zondag Gesloten
#} #}

Beoordelingen van Opblaasfiguurshop.nl

10

Snelle en nette levering. Een aanrader.

Product gehuurd: Sarah opblaaspop

10

Dit jaar een abrahampop en Sarahpop besteld, beide keren was er goed overleg en wisten we waar we aantoe waren. Goed bedrijf!

Product gehuurd: Sarah opblaaspop

Gehuurd op: 06-06-2020

10

Het via een andere bezorgingsdienst laten bezorgen omdat PostNL in de coronatijd mogelijk vertraging heeft, zeer positief! Duidelijke beschrijving erbij!

Product gehuurd: Sarah opblaaspop

Gehuurd op: 03-05-2020

10

Ik was vrij laat met het bestellen van de gespierde abraham pop en de situatie op dat moment was ook niet ideaal, maar desondanks was alles snel geregeld. De pop zag er fantastisch uit en de ventilator welke erbij wordt geleverd maakt weinig geluid waardoor we de gelukkige een leuke verrassing konden bezorgen om 5.45uur 's morgens

Product gehuurd: Abraham opblaaspop

Gehuurd op: 24-04-2020

10

Prima communicatie, goed georganiseerd en alles in prima staat aangeleverd

Product gehuurd: Sarah opblaaspop

10

Netjes op tijd geleverd. Alles was goed geregeld!

Product gehuurd: Abraham opblaaspop

Gehuurd op: 25-04-2020

9,0

Tijdige bezorging, complete levering, goed verpakt, probleemloos te plaatsen.

Product gehuurd: Sarah opblaaspop

Gehuurd op: 26-04-2020

10

Supersnelle levering! Het product was in een zeer goede en schone staat! Het bedrijf dacht goed mee over de levering! Ze waren bang dat het product door de drukte van bezorgingen in Coronatijd niet op tijd bezorgd zou worden. Daarom hebben ze kosteloos de pop per koerier 2 dagen eerder laten bezorgen! Echt een bedrijf om aan te prijzen!

Gehuurd op: 01-04-2020

9,0

Ik heb een Sarah pop gehuurd. De opblaaspop kwam ondanks de drukte op tijd bij ons binnen. De opblaaspop werd netjes in een doos bezorgd. De opblaaspop zag er hetzelfde uit als op de afbeelding op de website.Het terug retouren van de opblaaspop ging gemakkelijk. Ben zeer tevreden!

Product gehuurd: Sarah opblaaspop

Gehuurd op: 06-04-2020

10

Goeie service en snelle reactie terug. Mooie pop waar alles bij zat. Ook een duidelijke handleiding. Alles bij elkaar een geslaagde ervaring en zeker een aanrader!

Product gehuurd: Abraham opblaaspop

Gehuurd op: 31-03-2020

9,0

Het contact was heel prettig, het ophalen en terugbrengen ook (in tijden van Corona). Daarnaast de instructies super eenvoudig en zelfs de man des huizes die absoluut geen pop wilde, heeft er vele foto's van gemaakt!

Product gehuurd: Abraham opblaaspop

Gehuurd op: 06-04-2020

9,0

Pop werd in een stevige zak geleverd. Makkelijk om op te zetten en pop was van een mooie kwaliteit. Echt TOP!

Product gehuurd: Sarah opblaaspop

Gehuurd op: 01-04-2020

8,0

Goed op tijd en makkelijk in de verzending.

Product gehuurd: Sarah opblaaspop

Gehuurd op: 28-03-2020

9,0

Heel prettig contact en goede service.

Product gehuurd: Abraham opblaaspop

Gehuurd op: 04-04-2020

10

Super geregeld. Door coronavirus werd de abrahampop door koeriersbedrijf bezorgd, zodat we zeker waren dat die optijd was. Opzetten kan je bijna met je ogen dicht. Duidelijk en makkelijk! Helemaal top. Raad iedereen aan om hier te huren.

Product gehuurd: Abraham opblaaspop

Gehuurd op: 03-04-2020

Er zijn 356 reviews geschreven bij Klantenvertellen.nl met een gemiddelde score van 9.6.

#} #}

Schrijf een beoordeling

#} #}

Producten van Opblaasfiguurshop.nl

Informatie over Opblaasfiguurshop.nl

Eddy is Opblaasfiguurshop.nl. Je huurt dus niet bij een onpersoonlijke grote organisatie maar je weet met wie je contact hebt. Met ruim 4 jaar verhuurervaring als attractieverhuurder gaat Eddy met Opblaasfiguurshop terug naar de basis waar het zo’n 5 jaar geleden allemaal mee begon: het verhuren van opblaasfiguren. En hier gaat hij vol voor! Bij de start van Opblaasfiguurshop.nl heb je direct keuze uit 10 verschillende Abraham’s, 10 verschillende Sarah’s en een aantal geboortefiguren. Bij Opblaasfiguurshop.nl kan je dus lekker kiezen wat jíj mooi vindt!Als Eddy ergens iets huurt dan wil hij dat: het schoon is, het op tijd geleverd wordt en dat de levertijden flexibel afgesproken kunnen worden. Dat kan dus ook bij Opblaasfiguurshop.nl! Als een pop terug komt van een verhuur dan wordt deze opgezet, schoongemaakt en gedroogd. Als je ervoor kiest om de pop zelf af te halen dan mag dat altijd de dag van te voren en de dag na gebruik mag je hem weer terugbrengen. Mocht dit in verband met het weekend slecht uitkomen dan haal je de pop gewoon een dag eerder of breng je deze een dag later terug. Kies je ervoor om de pop met PostNL te laten bezorgen? Dan zorgt Eddy ervoor dat de pop twee dagen voor de gebruiksdag op het aangegeven adres is (of op een PostNL Servicepunt). Zo weet je zeker dat je de pop op tijd in huis hebt.Opblaasfiguurshop wil binnen een jaar jou de allergrootste keuze in opblaasfiguren kunnen bieden. Help jij Eddy mee groeien?

Details openingstijden

Onze fysieke vestiging in Stroe is open op deze tijden. Onze webshop is natuurlijk ALTIJD open. Daar kun je 24 uur per dag bestellen.Ophalen en terugbrengen op onze vestiging kan ook buiten openingstijden door middel van onze handige retourcontainer.

Bezorgkosten

Opblaasfiguurshop kan de pop naar je toesturen via PostNL. Veilig en vertrouwd dus! Bij levering ontvang je ook een retourlabel. Deze kan je na gebruik weer op de verpakking plakken. De pop lever je weer in bij een PostNL punt.Kosten voor het verzenden (inclusief de retourzending) zijn € 22,50

Bezorginformatie

Wij bezorgen via PostNL.