Onafhankelijk vergelijken van verhuurders

Opblaasfiguurshop.nl

Contact

  • Tolnegenweg 3A
  • 3776 PT Stroe
  • 0622285210

Beoordeling

9,5
162 beoordelingen
Schrijf beoordeling

Openingstijden

  • Maandag 09:00 - 16:30
  • Dinsdag 09:00 - 16:30
  • Woensdag 09:00 - 16:30
  • Donderdag 09:00 - 16:30
  • Vrijdag 09:00 - 16:30
  • Zaterdag Gesloten
  • Zondag Gesloten
#} #}

Beoordelingen van Opblaasfiguurshop.nl

10

Super orginele abraham gehuurd! Veel leuke reacties op gehad ? Paar weken later weer een leuke abraham gehuurd voor een vriend . Service is erg goed en opzetten super makkelijk !

Product gehuurd: Abraham opblaaspop

Gehuurd op: 08-10-2019

10

ik was te laat met bestellen na 1 belletje was het geregeld en kon het feest gewoon doorgaan!!

Product gehuurd: Abraham opblaaspop

Gehuurd op: 02-11-2019

10

Eerst telefonisch contact gehad en vriendelijk te woord gestaan. Uitleg gehad over alles. Kon de pop na sluitingstijd gewoon ophalen en terug brengen... Vond het ideaal!

Product gehuurd: Abraham opblaaspop

Gehuurd op: 03-10-2019

10

Geweldige service, vriendelijke service. Alles gewoon fantastisch afgehandeld.

Product gehuurd: Sarah opblaaspop

Gehuurd op: 09-10-2019

10

Goede en duidelijke communicatie, snelle levering van het product en zeer klantvriendelijk! Ga zo door! Een aanrader voor iedereen. Geen minpunten.

Product gehuurd: Abraham opblaaspop

Gehuurd op: 28-10-2019

10

Werkelijk 100% perfect! Nog nooit zo’n snelle service (door heel Nederland) meegemaakt! Prachtige opblaaspoppen en zeer eenvoudig op te zetten. Wat een vriendelijke houding van zeer vakkundig personeel ! Kortom ik kan iedereen dit bedrijf aanbevelen!

Product gehuurd: Abraham opblaaspop

Gehuurd op: 08-11-2019

10

Goede prijs, goede kwaliteit. Keurig bij bij een TNT afhaalpunt afgeleverd, met een email dat het afgeleverd was. Een aanrader!!

Product gehuurd: Sarah opblaaspop

Gehuurd op: 07-10-2019

10

Tijdens de bestellen was ik vergeten te melden of ik ook een nummerbordje erbij wilde. Ik kreeg vrij snel een mailtje met de vraag of ik dit wilde. Goede service en een goede uitleg. Ook meerdere dagen speling gehad.

Product gehuurd: Abraham opblaaspop

Gehuurd op: 31-10-2019

10

Mooie pop, alles was compleet. Goed contact

Product gehuurd: Sarah opblaaspop

Gehuurd op: 18-10-2019

9,0

Perfect dat het per post verzonden wordt. Met eventuele extra vragen staan ze je zeer vriendelijk te woord. Heel makkelijk op te zetten met de beschrijving. Mede door de voetbalabraham hadden wij een zeer geslaagde dag!!

Product gehuurd: Abraham opblaaspop

Gehuurd op: 02-11-2019

8,0

Prima voor elkaar. Volgens afspraak geleverd en makkelijk retour te zenden!

Product gehuurd: Abraham opblaaspop

10

Top geregeld.en gemakkelijk terugsturen wat ook in de prijs zat.

Product gehuurd: Sarah opblaaspop

Gehuurd op: 09-10-2019

10

Was de 1e keer dat we een opblaas figuur hebben gehuurd. Zag een paar jaar geleden abraham op moter bij ons in het dorp staan. Wist meteen dat ik dit supper leuk vond voor een vriend van ons als hij 50 zou worden. Nou zo gezegt zo gedaan. Deze besteld via computer. Was niks moeilijk aan. Erg duidelijk en ook nog bord van 50 erbij. Wat ook heel fijn is dat je gelijk betaald voor retour. Retour label erbij. Bijna geen werk. Mooi verpakt, uitpakken, opblazen en klaar. Dag later, leeg laten, oprollen en weer terug in de zak. Mooie grote zakken ? Er zat ook een gebruiks aanwijzing in de zak. Tip is om die misschien bij bezorg etiket erbij te doen. Zag deze pas toen alles opgezet was ?. Groetjes Sandra

Product gehuurd: Abraham opblaaspop

Gehuurd op: 25-10-2019

10

Ben de pop op gaan halen in stroe en werd hartelijk ontvangen en goed geholpen met de uitleg van de pop

Product gehuurd: Abraham opblaaspop

Gehuurd op: 15-11-2019

10

Wij hadden een opblaas champagnefles gehuurd, want 25 en geslaagd daar moesten we op proosten. Supergaaf! Keurig de dag van tevoren geleverd, makkelijk neer te zetten en ook het terugsturen perfect geregeld!?? Zeker een aanrader, zelfs op dag van terugsturen nog even mailcontact. ??

Gehuurd op: 12-10-2019

Er zijn 83 reviews geschreven bij Klantenvertellen.nl met een gemiddelde score van 9.4.

#} #}

Schrijf een beoordeling

#} #}

Producten van Opblaasfiguurshop.nl

Informatie over Opblaasfiguurshop.nl

Eddy is Opblaasfiguurshop.nl. Je huurt dus niet bij een onpersoonlijke grote organisatie maar je weet met wie je contact hebt. Met ruim 4 jaar verhuurervaring als attractieverhuurder gaat Eddy met Opblaasfiguurshop terug naar de basis waar het zo’n 5 jaar geleden allemaal mee begon: het verhuren van opblaasfiguren. En hier gaat hij vol voor! Bij de start van Opblaasfiguurshop.nl heb je direct keuze uit 10 verschillende Abraham’s, 10 verschillende Sarah’s en een aantal geboortefiguren. Bij Opblaasfiguurshop.nl kan je dus lekker kiezen wat jíj mooi vindt!Als Eddy ergens iets huurt dan wil hij dat: het schoon is, het op tijd geleverd wordt en dat de levertijden flexibel afgesproken kunnen worden. Dat kan dus ook bij Opblaasfiguurshop.nl! Als een pop terug komt van een verhuur dan wordt deze opgezet, schoongemaakt en gedroogd. Als je ervoor kiest om de pop zelf af te halen dan mag dat altijd de dag van te voren en de dag na gebruik mag je hem weer terugbrengen. Mocht dit in verband met het weekend slecht uitkomen dan haal je de pop gewoon een dag eerder of breng je deze een dag later terug. Kies je ervoor om de pop met PostNL te laten bezorgen? Dan zorgt Eddy ervoor dat de pop twee dagen voor de gebruiksdag op het aangegeven adres is (of op een PostNL Servicepunt). Zo weet je zeker dat je de pop op tijd in huis hebt.Opblaasfiguurshop wil binnen een jaar jou de allergrootste keuze in opblaasfiguren kunnen bieden. Help jij Eddy mee groeien?

Details openingstijden

Onze fysieke vestiging in Stroe is open op deze tijden. Onze webshop is natuurlijk ALTIJD open. Daar kun je 24 uur per dag bestellen.Ophalen en terugbrengen op onze vestiging kan ook buiten openingstijden door middel van onze handige retourcontainer.

Bezorgkosten

Opblaasfiguurshop kan de pop naar je toesturen via PostNL. Veilig en vertrouwd dus! Bij levering ontvang je ook een retourlabel. Deze kan je na gebruik weer op de verpakking plakken. De pop lever je weer in bij een PostNL punt.Kosten voor het verzenden (inclusief de retourzending) zijn € 22,50

Bezorginformatie

Wij bezorgen via PostNL.