Onafhankelijk vergelijken van verhuurders

Opblaasfiguurshop.nl

Contact

Beoordeling

9,5
100 beoordelingen
Schrijf beoordeling

Openingstijden

  • Maandag 09:00 - 17:00
  • Dinsdag 09:00 - 17:00
  • Woensdag 09:00 - 17:00
  • Donderdag 09:00 - 17:00
  • Vrijdag 09:00 - 17:00
  • Zaterdag 09:00 - 17:00
  • Zondag Gesloten
#} #}

Beoordelingen van Opblaasfiguurshop.nl

10

Roest uit Baarn

top geregeld !! goede service. 4 mtr sarah met rollator . mensen die langs kwamen ,konden in opening staan van rollator voor de foto. We hadden veel bekijks.. dit is echt een aanrader, opblaasfiguurshop.

Product gehuurd: Sarah opblaaspop

10

Kirsten uit Hoevelaken

Ook na werktijd mogelijkheid om te halen/brengen. Alles dik in orde.

Product gehuurd: Abraham opblaaspop

10

Marjon uit Harderwijk

We hebben een grote 50 gehuurd. Service goed. Contact met eigenaar goed. We konden het ophalen, hadden het ook zo staan. Mooi dat we in de container achter konden laten. We hebben geen minpunten. Topper

Product gehuurd: Abraham opblaaspop

10

Monique Noldus uit Dordrecht

Goede service. Pop kwam 1 dag vroeger om evt vertraging bij vervoersbedrijf te ondervangen. Zag er keurig uit. Retourticket netjes bijgevoegd. Na gebruik weer retour en keurig een e-mail ontvangen dat de pop ook daadwerkelijk aangekomen was. Al met al voor herhaling vatbaar.

Product gehuurd: Abraham opblaaspop

10

Nicolette uit Rotterdam

Nette levering, goede beschrijving voor opzetten, prettig contact.

Product gehuurd: Abraham opblaaspop

10

Koelewijn uit Bunschoten

(Pop - dansende Sarah 4,5 meter) Instructies waren duidelijk! Pop was net z'n 2e binnen 5 minuten helemaal opgezet! Het retourneren was ook heel gemakkelijk

Product gehuurd: Sarah opblaaspop

10

Petra weiss uit Kerkdriel

Snel en betrouwbaar

Product gehuurd: Abraham opblaaspop

10

MOnique Kasius uit Woerden

Op tijd geleverd, goede service en prettig contact!

Product gehuurd: Abraham opblaaspop

10

Meijers uit Rucphen

Duidelijkheid en correctheid. Pop was op tijd en een makkelijke gebruiksaanwijzing. Ben er heel blij mee geweest. Topbedrijf ?

Product gehuurd: Abraham opblaaspop

8,0

Isabelle uit Terneuzen

Pop mooi op tijd bezorgd, Makkelijk op te zetten en na afloop afgeven bij Jumbo en klaar.

Product gehuurd: Abraham opblaaspop

9,0

Van Heuvelen uit Putten

Snelle reactie op vragen , stond al keurig klaar toen ik aan kwam

Product gehuurd: Abraham opblaaspop

10

N. Kazan uit Valkenswaard

Zo leuk! Wij hadden een grote lachende Abraham met rollator gehuurd. Dit ging zo makkelijk. 2 dagen voor de verjaardag kregen wij hem via Post NL binnen in een tas die helemaal niet zwaar is. We hebben de Abraham meteen getest zodat we konden zien of het allemaal in orde was. Dit was prima in orde. Veel reactie gekregen in de omgeving want men kon er niet omheen dat mijn man 50 jaar geworden was! Erg leuk! De volgende dag weer netjes ingepakt zoals we alles hadden ontvangen en afgegeven bij een Post NL punt. Zo geweldig en makkelijk! Helemaal tevreden en Top geregeld! Niet bang zijn dat het via Post NL gaat, dit werkt perfect! Super! Groetjes, Familie Kazan

Product gehuurd: Abraham opblaaspop

10

Rick Op ‘t Ende uit Medemblik

Bezorging ging vlekkeloos en de pop was erg mooi, zoals verwacht

Product gehuurd: Sarah opblaaspop

9,0

Laura Volleberg uit Melderslo

De levering ging goed, rekening houden met eventuele vertraging is een echte pluspunt, evenals een instructievideo van het te ontvangen pakket. Kan niets anders zeggen dan dit bedrijf een top service levert. De abraham was natuurlijk ook naar wens bij de jarige!

Product gehuurd: Abraham opblaaspop

Er zijn 83 reviews geschreven bij Klantenvertellen.nl met een gemiddelde score van 9.4.

#} #}

Schrijf een beoordeling

#} #}

Producten van Opblaasfiguurshop.nl

Informatie over Opblaasfiguurshop.nl

Eddy is Opblaasfiguurshop.nl. Je huurt dus niet bij een onpersoonlijke grote organisatie maar je weet met wie je contact hebt. Met ruim 4 jaar verhuurervaring als attractieverhuurder gaat Eddy met Opblaasfiguurshop terug naar de basis waar het zo’n 5 jaar geleden allemaal mee begon: het verhuren van opblaasfiguren. En hier gaat hij vol voor! Bij de start van Opblaasfiguurshop.nl heb je direct keuze uit 10 verschillende Abraham’s, 10 verschillende Sarah’s en een aantal geboortefiguren. Bij Opblaasfiguurshop.nl kan je dus lekker kiezen wat jíj mooi vindt!Als Eddy ergens iets huurt dan wil hij dat: het schoon is, het op tijd geleverd wordt en dat de levertijden flexibel afgesproken kunnen worden. Dat kan dus ook bij Opblaasfiguurshop.nl! Als een pop terug komt van een verhuur dan wordt deze opgezet, schoongemaakt en gedroogd. Als je ervoor kiest om de pop zelf af te halen dan mag dat altijd de dag van te voren en de dag na gebruik mag je hem weer terugbrengen. Mocht dit in verband met het weekend slecht uitkomen dan haal je de pop gewoon een dag eerder of breng je deze een dag later terug. Kies je ervoor om de pop met PostNL te laten bezorgen? Dan zorgt Eddy ervoor dat de pop twee dagen voor de gebruiksdag op het aangegeven adres is (of op een PostNL Servicepunt). Zo weet je zeker dat je de pop op tijd in huis hebt.Opblaasfiguurshop wil binnen een jaar jou de allergrootste keuze in opblaasfiguren kunnen bieden. Help jij Eddy mee groeien?

Profiel

Onze fysieke vestiging in Stroe is open op deze tijden. Onze webshop is natuurlijk ALTIJD open. Daar kun je 24 uur per dag bestellen.Ophalen en terugbrengen op onze vestiging kan ook buiten openingstijden door middel van onze handige retourcontainer.

Bezorgkosten

Opblaasfiguurshop kan de pop naar je toesturen via PostNL. Veilig en vertrouwd dus! Bij levering ontvang je ook een retourlabel. Deze kan je na gebruik weer op de verpakking plakken. De pop lever je weer in bij een PostNL punt.Kosten voor het verzenden (inclusief de retourzending) zijn € 22,50

Bezorginformatie

Wij bezorgen via PostNL.