Onafhankelijk vergelijken van verhuurders

EvenBusjeHuren.nl

Contact

  • Leeuwte 31
  • 8326AA Sint-Jansklooster
  • 0640408474

Beoordeling

9,4
16 beoordelingen
Schrijf beoordeling

Openingstijden

  • Maandag 08:00 - 17:00
  • Dinsdag 08:00 - 17:00
  • Woensdag 08:00 - 17:00
  • Donderdag 08:00 - 17:00
  • Vrijdag 08:00 - 17:00
  • Zaterdag 08:00 - 12:00
  • Zondag Gesloten
#} #}

Beoordelingen van EvenBusjeHuren.nl

9,0

Het reserveren verliep uitstekend, het ophalen, de instructie en papieren waren keurig in orde. Het inleveren verliep goed en de afrekening was de volgende dag per email afgehandeld.

Product gehuurd: Bestelbus

Gehuurd op: 07-12-2019

10

Bus was prima in orde, alleen de temperatuursonde was defect, dit werd netjes toegelicht en had geen invloed op de werking.

Product gehuurd: Bestelbus

Gehuurd op: 27-11-2019

10

Wij waren opzoek naar een bus voor 7 personen voor onze bruiloft. zodat we met onze getuigen in 1 keer naar het gemeentehuis konden en we maar 1 bob hadden voor de afterparty . zo kwam ik terecht op de site van EvenBusjeHuren.nl. Goede service en medenkent over oplossingen, super opgelost. een super net Volkswagen busje kregen we tot onze beschikking .hij reed goed en was schoon van binnen en buiten. Paul dank je wel voor het mede mogelijk maken voor de geweldige dag.

Product gehuurd: Personenbus 9 persoons

9,0

Flexibel, snel en erg aardige en goede dienstverlening.

Product gehuurd: Bestelbus

10

Kon nergens een bus huren niemand had meer 1. Paul hielp mij uit de brand top en net busje

Product gehuurd: Personenbus 9 persoons

9,0

Er valt weinig aan te merken op de VW transporter die ik gehuurd heb. Rijdt prima, genoeg ruimte en zuinig in het verbruik. De auto werd goed schoon opgeleverd. Communicatie met de verhuurder liep soepel en correct. Zal andere aanbevelen om hier te huren.

Product gehuurd: Personenbus 9 persoons

10

Meerdere keren de Mercedes Sprinter gehuurd voor werkzaamheden in het buitenland. Bestelbus met automaat die super rijdt zonder extra kosten per gereden kilometer. Wel buitenlandtoeslag, maar daarbij uitstekende service en heldere communicatie met Paul. Top en een aanrader!

Product gehuurd: Bestelbus

10

Een 9 pers bus gehuurd. Goeie bus! Helemaal schoon van binnen en van buiten. Bus reed goed. Goeie prijs! En hele goeie service! Contact is heel snel en je kunt zelfs appen. Ook op zondagen en op avonduren prima contact! Weet meteen waar je aan toe bent.

Product gehuurd: Personenbus 9 persoons

10

Zelfs op zondagmorgen mag de bus gehaald worden. Zeer flexibel in tijden. Geen maximale kilometers. Vriendelijke eigenaar.

Product gehuurd: Bestelauto

9,0

Voor Wintersport naar Oostenrijk waren we op zoek naar een 9 Persoonsbus. Via Huren.nl kwam we terecht bij EvenBusjeHuren.nl, contact met de eigenaar was zeer prettig en snel geregeld! Nogmaals mijn Dank en Complimenten voor dit Bedrijf.

Product gehuurd: Personenbus 9 persoons

10

We hadden ergens anders een verhuisbus gehuurd, maar dat werd op het laatste moment afgezegd. Gelukkig konden we direct terecht bij EvenBusjeHuren.nl! Super nette bus, alles snel geregeld en vriendelijke eigenaar.

Product gehuurd: Bestelauto

9,0

Zeer tevreden over dit autoverhuurbedrijf. Goede service, schappelijke borgkosten en uitstekende voorwaarden. hier kunnen veel autoverhuurbedrijven een voorbeeld aan nemen.

Product gehuurd: Bestelbus

8,0

Aardige mensen. Top geregeld. Kon de Bus kosteloos eerder ophalen. Borg snel terug gestort. Toppers!

Product gehuurd: Bestelbus

10

Veel dank voor het transport van een groot kunstwerk gisteren! Ging allemaal goed :) Echt super!

Product gehuurd: Bestelbus

10

Meerdere keren een bestelbus gehuurd. Altijd goede ervaringen.

Product gehuurd: Bestelbus

#} #}

Schrijf een beoordeling

Informatie over EvenBusjeHuren.nl

Kilometervrij Autoverhuur Met EvenBusjeHuren.nl weet u altijd precies waar u aan toe bent. Het maakt niet uit hoeveel kilometers u aflegt, want u hoeft niet extra te betalen voor de kilometers die u gereden heeft. U betaalt alleen een vast bedrag plus de brandstof. Geen verborgen kosten of hoge rekeningen achteraf dus!Uitgebreid aanbodBehalve bestelbusjes verhuren wij ook diverse verhuisbussen, 9-persoons bussen, gewone auto’s en aanhangers. Ongeacht het soort auto dat u bij ons huurt, bij EvenBusjeHuren.nl bent u altijd verzekerd van de laagste prijs!

Details openingstijden

Buiten de openingstijden is enkel op Afspraak.Zondag alleen bij Reservering