Auto in het buitenland huren

Top 2 verhuurbedrijven

  • Meest gekozen
Auto huren in Europa

Ben je van plan om op vakantie te gaan in een mooi land in Europa zoals Griekenland, Spanje, Frankrijk of Italië, maar zie je op tegen het reizen met de auto naar de vakantiebestemming? Dan pak je toch het vliegtuig? Je huurt vervolgens gewoon een auto in het buitenland, ter plekke op de vakantiebestemming naar keuze. Huur bijvoorbeeld van te voren een auto in Spanje via Huren.nl. Als je dan aankomt op het vliegveld in Barcelona, Madrid of Malaga, dan haal je zo de auto die je gaat huren op. De meeste vliegvelden in de populaire vakantielanden waar auto’s te huur zijn, zijn tevens afhaallocaties. Zo hoef je helemaal niet op zoek naar het autoverhuurbedrijf, je kunt gewoon zo vanuit het vliegtuig overstappen in de door jou gehuurde auto. Hieronder u kunt makkelijk zoeken.

Zoek huurauto's op locatie en profiteer van de beste deals

Ook in Frankrijk, bijvoorbeeld bij Parijs en het vliegveld Charles de Gaulle kun je verschillende auto’s huren. Of huur een auto in Nice en verken de Franse Riviera. Wil je Toscane ontdekken per auto? Elke dag een ander schattig Italiaans dorpje aandoen waar dikke vrouwtjes de was ophangen vanuit hun kleine balkonnetjes? Dan huur je een auto in Florence of Milaan. Ga je de Romeinse geschiedenis induiken? Huur dan een auto in de buurt van Rome. Natuurlijk kun je ook terecht voor autoverhuur in andere landen in Europa, zoals in Scandinavië, België, Duitsland, Engeland, Tsjechië, Portugal, Kroatië en nog veel meer landen.

Auto huren in het buitenland: in de VS, Azië, Australië of Afrika?

Als je verder denkt dan binnen Europa, dan behoort het meenemen van je eigen auto al snel niet meer tot de opties. Geen nood: Via Huren.nl kun je snel en gemakkelijk maar vooral voordelig een auto huren in het land van jouw keuze. Ben je bijvoorbeeld van plan om naar Australië te gaan om daar de oostkust af te reizen? Dan kun je een auto huren via Huren.nl in Cairns, Brisbane of Sydney. Wil je de Great Ocean Road berijden met een huurauto? Huur dan een auto in Melbourne of Adelaide. Ben je een echte survivor en wil je de Westkust van Australië ontdekken? Wees een pionier en huur een auto in Perth, of benader Australië van bovenaf en vind via Huren.nl een huurauto in Darwin. Ook de Verenigde Staten zijn populair als het neerkomt op autoverhuur. De afstanden die je aflegt in Amerika zijn ook zo groot, de enige manier om de VS écht te ontdekken is natuurlijk per auto. Wat zijn je vakantieplannen? Wordt het een roadtrip naar Las Vegas? Een reis over de route 66 of een minder bekende route? Begin je in de staat Florida of Washington? Of vertrek je vanuit een stad als San Francisco, Los Angeles, Miami of New York? Wil je een grote auto huren om met meerdere personen de reis van je leven te maken in het buitenland? Of kies je ervoor een kleinere, goedkope auto om te huren, omdat je maar met zijn tweetjes of in je eentje bent? Bekijk de mogelijkheden hier op Huren.nl!

Waar je aan moet denken bij autoverhuur in het buitenland

Het huren van een auto in het buitenland is erg makkelijk en is in no time geregeld via Huren.nl. Let er wel op dat, afhankelijk van in welk land je een auto gaat huren, de voorwaarden en regels kunnen verschillen. In Amerika geldt bijvoorbeeld een andere minimumleeftijd dan in Europa. De prijzen kunnen ook verschillen per land, maar ook per afhaallocatie. Ben je niet van plan om te eindigen bij de beginlocatie van je vakantie in het buitenland? Geen probleem: je kunt er namelijk voor kiezen om de huurauto op een andere locatie in te leveren. Vaak betaal je dan wel een klein meerprijs, maar het voordeel is dat je niet per se terug hoeft naar de verhuurlocatie waar je de auto hebt opgehaald. Houd er rekening mee dat je een borg moet betalen, vaak bij aankomst bij de verhuurlocatie. Ook kun je er vaak voor kiezen om je eigen risico af te kopen. In de meeste gevallen moet je ervoor zorgen dat je de auto inlevert met een volle tank benzine. Het kan handig zijn om van te voren te checken waar er in de buurt van de verhuurlocatie in het buitenland een tankstation zit, zodat je zonder zorgen en op tijd de huurauto in kunt leveren.