RCB Verhuur

Contact

Openingstijden - Geopend

  • Maandag 08:30 - 17:00
  • Dinsdag 08:30 - 17:00
  • Woensdag 08:30 - 17:00
  • Donderdag 08:30 - 17:00
  • Vrijdag 08:30 - 17:00
  • Zaterdag Gesloten
  • Zondag Gesloten
  • Maandag t/m vrijdag van 08:30 uur tot 17: 00 uur

Beoordeling (4)


10

Alles goed geregeld en netjes. Was spanband kapot gegaan en dit netjes vermeldt, maar is niet gerekend. Zal het bedrijf zeker adviseren bij vrienden en kennissen. En indien ik weer een busje nodig heb, deze zeker hier huren

Gehuurd:

Bestelbus

op 05-05-2020


10

Gisteren moest ik met spoed een grote bus hebben om een bankstel te vervoeren, na een hoop gebel en teleurstellingen, ook niet in het bezit zijn van een creditcard. Zijn we bij RCB uitgekomen. Direct een echt persoon an de telefoon, een vriendelijke man, die mij direct geruststellend dat het geen enkel probleem zou zijn, is alles op een uiterst menselijke, correcte, zakelijke manier opgelost. Zeer verfrissend om met zulke mensen zaken te doen. Voor ons geen ander bedrijf meer, geen gedoe, gewoon bellen afspreken huren, en klaar top. Bedankt voor de service. M.v.g Patrick Wennekes

Gehuurd:

Bestelbus

op 25-01-2020

Beste Patrick, Bedankt voor deze geweldige review, zoals je gemerkt heb doen we ons best. Fijn dat we je uit de brand hebben kunnen helpen,. Tot een volgende keer weer. Robert Blonk RCB Verhuur.


10

Formulier simpel in te vullen, had al binnen 10 minuten een bevestiging. Afwikkeling huur en borg gingen ook heel soepel. Goede en nette bussen, meest geweldig is het gratis verhuisplakket, met een steekwagen, dekens, meubelkarren en spanbanden. Zeker een aanrader, ook makkelijk dat ze op steeds meer locaties hun bussen verhuren.

Informatie over RCB Verhuur
Verhuiswagens met laadklep, bestelbussen in verschillende maten en luxe auto's. Bij RCB Verhuur kunt u voor luxe auto's en meerdere maten bestelbussen en verhuiswagens terecht, of het nu gaat om het huren van een een kleine bestelbus of één met een meubelbak met laadklep, alles is mogelijk en al onze bestelbussen kunt u rijden met een B rijbewijs.Bij RCB Verhuur zijn wij in alles transparant en hebben wij alles geprijsd zonder verborgen kosten.