Home
Onafhankelijk vergelijken van verhuurders

Bestelbus met dubbele cabine huren in Groningen

De prijs varieert van € 69,- tot € 104,- per dag en hangt af van het model, laadruimte (m³) en de prijs per km.

Vergelijk 5 verhuurbedrijven

5 km
 • 5 km
 • 10 km
 • 25 km
 • 50 km
 • 75 km
 • Alle afstanden
 • Goedkoopste autoverhuurder van Groningen Friesland
  - Groningen v.a. 75,-
  v.a. 75,-
 • DE AUTOVERHUURDER VOOR (ZAKELIJK) GRONINGEN
  - Groningen v.a. 69,-
  v.a. 69,-
 • - Groningen v.a. 69,-
  v.a. 69,-
 • - Groningen v.a. 104,-
  v.a. 104,-
 • - Groningen v.a. 78,-
  v.a. 78,-
Klik op de kaart om de verhuurders te tonen
 

Verhuur van bestelbusjes met dubbele cabine in de regio Groningen

Ben je opzoek naar een verhuurbedrijf in de buurt van Groningen waarbij je terecht kunt voor het huren van een bestelwagen met dubbele cabine? Dan ben je hier bij Huren.nl aan het juiste adres. Het is waarschijnlijk ook geen toeval dat je hier terecht bent gekomen. Hier op Huren.nl vind je namelijk alle verhuurbedrijven van bestelbussen met dubbele cabine in de buurt van Groningen op een rij. Het motto van Huren.nl is ‘vergelijken is besparen’. Voor een goede vergelijking is het ook handig om de verhuurders in de regio/provincie Groningen mee te nemen, daarom vind je hier ook de verhuurders van bestelwagens met dubbele cabine in onder andere Uithuizen, Delfzijl en Assen. Wist je dat je vrijwel alle bestelbusjes met dubbele cabine kunt huren en besturen met rijbewijs B? Let wel op: als je nog maar pas je rijbewijs hebt, kan het zijn dat je niet bij elk verhuurbedrijf terecht kunt: sommige verhuurders hebben namelijk een minimumleeftijd en/of een minimum aantal jaar dat je in het bezit van je rijbewijs bent. Vind hier op Huren.nl makkelijk en snel de verhuurder bij jou in de buurt, waar je de ideale bestelbus met dubbele cabine kunt huren.

Kenmerken en varianten

 • Inhoud laadruimte
  variërend van 2,5 tot 12 m³
 • Rijbewijs
  B
 • Aantal zitplaatsen
  variërend van 5 tot 7 zitplaatsen
 • Laadvermogen
  variërend van 500 tot 1.445 kg
 • Brandstof
  diesel
 • Versnelling
  handgeschakeld of automaat

Veelgestelde vragen

Reserveren

 • Hoe kan ik een bestelbus met dubbele cabine huren?

  Bij het merendeel van de autoverhuurders kun je de bestelbus online reserveren. In sommige gevallen dien je telefonisch te reserveren. Vergelijk alle verhuurders en kies de verhuurder die het beste aansluit op je behoeftes. Geef bij de reservering duidelijk aan wanneer je de bus wil ophalen en wanneer je hem weer in wilt leveren.

 • Moet ik borg betalen bij het huren van een bestelauto met dubbele cabine?

  Ja bij alle autoverhuur dien je borg te betalen. De hoogte van de borg varieert van circa €250,- tot circa €1000,-. De borg is afhankelijk van het verhuurbedrijf, het type bestelbus en of je het eigen risico hebt verlaagd. Wanneer je borg dient te betalen, dan betaal je dit vaak bij het ophalen van de gehuurde bus. Wanneer de bestelbus volgens alle voorwaarden van de verhuurder correct is ingeleverd na de huurperiode, dan krijg je de borg volledig retour. Neem de algemene voorwaarden van te voren goed door. Zo voorkom je eventuele verrassingen omtrent de borg.

 • Is de lading van de bestelbus verzekerd?

  De lading van de bus is niet standaard verzekerd. Je hebt wel de mogelijkheid om de lading te verzekeren, echter kan dit niet bij het verhuurbedrijf zelf. Het verhuurbedrijf biedt zelf niet de mogelijkheid om de door jouw vervoerde lading te laten verzekeren. Wanneer je de goederen wilt verzekeren, dan moet je dit zelf regelen met een verzekeringsmaatschappij. Bij vragen voor de verzekering kun je contact opnemen met een verzekeringsmaatschappij.

 • Geldt er een minimale leeftijd voor het huren van een bestelwagen met dubbele cabine?

  Ja bij het huren van een transporter met dubbele cabine geldt er een minimale leeftijd, de minimale leeftijd varieert van 18 tot 23 jaar, afhankelijk van het verhuurbedrijf. Bij vrijwel alle verhuurders dient de bestuurder minimaal één jaar in het bezit te zijn van het rijbewijs B. Echter zijn er een aantal uitzonderingen waarbij alleen een geldig rijbewijs voldoende is. Ben je een jonge bestuurder? Controleer dan altijd de minimum leeftijd en hoe lang je het rijbewijs in bezit moet hebben.

 • Wat is het eigen risico bij het huren van een bestelwagen met dubbele cabine?

  De hoogte van het eigen risico verschilt sterk per verhuurbedrijf en varieert tussen de €750 en €1500. De bestelbussen zijn volledig verzekerd. Toch kan het voorkomen dat je schade rijdt die je niet op een ander kunt verhalen. In dat geval betaal je het eigen risico. Ben je jonger dan 21 jaar? Dan kan het zijn dat de verhuurder een verhoogd eigen risico rekent. Ook verschilt het eigen risico wanneer je particulier of zakelijk huurt. Voordat je een bestelbus met dubbele cabine gaat huren willen we je adviseren om goed de algemene voorwaarden door te nemen, zo voorkom je eventuele verrassingen bij schade.

 • Kan ik het eigen risico verlagen?

  In veel gevallen kun je het eigen risico verlagen of zelfs afkopen. Je betaalt dan een bedrag boven op de huurprijs per dag. Controleer bij de door jou gekozen verhuurder of je het eigen risico kan verlagen of afkopen en zo ja, wat de kosten hiervan zijn. Het eigen risico is bij veel verhuurder relatief hoog, terwijl de kosten om het eigen risico te verlagen relatief laag zijn. Mits mogelijk bij jouw verhuurder, raden we je aan om het eigen risico te verlagen of volledig af te kopen.

 • Heb ik de mogelijkheid om mijn reservering kosteloos te annuleren?

  Op tijd annuleren is in de meeste gevallen kosteloos. Hoe ver van tevoren je de reservering dient te annuleren hangt af van de verhuurder. Vaak dien je de reservering 24 uur voor vertrek te annuleren. Voordat je een bus met dubbele cabine gaat huren willen we je adviseren om goed de annuleringsvoorwaarden door te lezen. Wanneer je de reservering te laat annuleert, dan zijn hier vaak kosten aan verbonden.

 • Kan ik een busje huren op zondag?

  Een bestelauto met dubbele cabine huren op zondag is mogelijk wanneer het door jou gekozen verhuurbedrijf geopend is op zondag. Echter is dit maar bij enkele verhuurders van toepassing, Wil je een auto huren op zondag? Vergelijk de verhuurbedrijven dan op de openingstijden. Enkele verhuurders zijn niet open op zondag, maar kun je het busje wel ophalen. Informeer naar de mogelijkheden bij het verhuurbedrijf. Indien je het busje op zondag wil gebruiken, maar het niet mogelijk is om deze op te halen op zondag, dan adviseren wij je om het busje op zaterdagmiddag te huren en hem maandagochtend terug te brengen.

 • Krijg ik korting als ik de bestelbus met dubbele cabine langer huur?

  In veel gevallen is een busje huren voor een week voordeliger dan een bestelbus huren per dag. De dagprijs wordt namelijk vaak verlaagd wanneer je het busje langer huurt. Bekijk de mogelijkheden bij de door jou gekozen verhuurder of neem telefonisch contact op.

Levering

 • Waar moet ik op letten wanneer ik de bestelbus op ga halen?

  Voordat je de bestelwagen met dubbele cabine op gaat halen is het handig om enkele dingen te weten en om met een aantal zaken rekening te houden. Neem bij het ophalen van de transporter met dubbele cabine altijd je geldige rijbewijs mee en zorg ervoor dat je de borg kunt betalen. Of je de borg contant of per pin dient te betalen hangt af van het verhuurbedrijf, controleer dit daarom voordat je de bestelbus gaat ophalen. Let bij het ophalen van de bestelbus op huidige schadeplekken en laat deze op papier erkennen door de verhuurder. Wanneer je de bestelbus inlevert, dan kun je altijd terugvallen op de erkende schade. Zo ontstaat er geen onenigheid over nieuwe of oude schade.

 • Is het mogelijk om de bestelbus na sluitingstijd in te leveren?

  Het is bij vrijwel geen verhuurders mogelijk om de bestelbus na sluitingstijd in te leveren. Vaak staat op de website van het verhuurbedrijf vermeld of je de bestelbus na sluitingstijd kunt inleveren. Mocht je het niet kunnen vinden op de website van de verhuurder, dan raden we je aan om contact op te nemen.

 • Wat kan ik tijdens de overdracht verwachten?

  Tijdens de overdracht kun je naast het krijgen van de sleutels nog een aantal dingen verwachten. Zo krijg je vaak een korte introductie over de bestelbus. Bekijk samen in welke toestand de bestelauto met dubbele cabine wordt meegegeven. Kijk naar eventuele schade, de kilometerstand en de inhoud van de tank. Krijg je de bestelbus met een volle tank mee? Dan dien je de bus ook weer met een volle tank in te leveren. Zorg ervoor dat de oude schadeplekken en de kilometerstand worden vastgesteld. Ten slotte teken je het overdrachtsformulier, hierdoor wordt de overdracht officieel. Vergeet bij de overdracht niet je geldige rijbewijs mee te nemen en zorg ervoor dat je de borg kunt betalen.

Gebruik

 • Hoeveel mensen passen er in een bestelbus met dubbele cabine?

  In een bestelauto met dubbele cabine passen 5 tot 7 personen. Door de dubbele cabine blijft er veel ruimte over voor bijvoorbeeld bagage of werktuig. De bus met dubbele cabine wordt vaak verhuurd voor vakanties of bij klussen waarbij zowel mensen als goederen vervoerd moeten worden. Wil je met het busje naar het buitenland? Controleer dan bij de verhuurder of dit toegestaan is.

 • Mag ik met de bestelbus met dubbele cabine naar het buitenland?

  Bij veel verhuurders is het toegestaan om met het busje naar het buitenland te rijden. Dit kan uiteraard afwijken, controleer dus altijd goed bij de verhuurder of het toegestaan is om met de bus naar het buitenland te rijden. Kun je de informatie niet op de website van de verhuurder vinden? Neem dan telefonisch contact op met de verhuurder.

 • Wat betekenen het aantal vrije kilometers en de prijs per kilometer?

  "De vrije kilometers zijn de kilometers waar je geen toeslag over betaalt. Je betaalt tijdens de vrije kilometers alleen voor de benzine. Na deze vrije kilometers betaal je een toeslag per kilometer. Wil je met de bestelbus met dubbele cabine op vakantie? Ga dan op zoek naar een bestelauto met veel vrije kilometers. Let op! Er zijn ook verhuurders met kilometervrije verhuur. Dit betekent dat je een onbeperkt aantal kilometers mag afleggen zonder een toeslag te betalen. Bij deze verhuurders betaal je meer voor de dagprijs. Toch kan het goedkoper zijn wanneer je veel kilometers gaat rijden. Om de vrije kilometers en de prijs per kilometer uit te leggen geven we je graag een voorbeeld: Je rijdt 250 kilometer en het verhuurbedrijf hanteert 100 vrije kilometers met een toeslag van €0,14 per extra gereden kilometer. Je rijdt dus 100 vrije kilometers en 150 kilometers tegen een toeslag van €0,14. je betaald dan 150 x €0,14 = € 21,-. Hoe je het extra bedrag betaald hangt af van de verhuurder. In veel gevallen word

 • Mag iemand anders het busje besturen terwijl ik de bus gehuurd heb?

  Bij veel verhuurders is het geen probleem dat iemand anders de bestelauto gaat besturen dan de persoon die de auto heeft gehuurd. De andere bestuurder dient in de meeste gevallen wel zijn rijbewijs te tonen bij de verhuurder. Dit heeft te maken met de minimum leeftijd, het minimale aantal jaren rijervaring en de verzekering van de bestelbus. Houdt er wel rekening dat de huurder ten alle tijden verantwoordelijk is over de bus. Ook bij schade en boetes is degene in het huurcontract verantwoordelijk. We willen je adviseren om bij het door jou gekozen verhuurbedrijf te controleren of het mogelijk is dat iemand anders de bestelbus met dubbele cabine bestuurt. Er zijn namelijk ook verhuurders waarbij alleen degene in het huurcontract de auto mag besturen.

Iets gehuurd? Schrijf een beoordeling en help anderen een keuze te maken!