Vind jouw beste huurdeal

Paardentrailer huren in Amsterdam

Vergelijk 4 verhuurbedrijven

drive2move logo

UITLEG EN HULP BIJ AAN EN AFKOPPELEN - GEEN BORG

Haarlem |
13 km
v.a. 55,-

Imanse Aanhangwagens & Paardentrailers logo

Hulp u bij het aan- en afkoppelen!

Aalsmeer |
11 km
v.a. 44,-

Jovar Aanhangwagen Verhuur logo

De aanhangerspecialist van de Randstad

Aalsmeer |
8 km
v.a. 55,-

Vervloed Aanhangwagens & Trailers logo

Altijd de perfecte oplossing voor de beste prijs

Nieuw-Vennep |
18 km
v.a. 45,-
Prijs per dag

Belangrijke wedstrijd? Huur een paardentrailer in Amsterdam!

Doet jouw paard mee aan een wedstrijd op een manege in Amsterdam en heb je daarom een paardentrailer nodig? Huur deze dan gewoon! Zo heb je geen hoge aanschafkosten en hoef je ook geen opslagplaats te regelen. De trailer lever je na gebruik namelijk gewoon weer in. Behalve voor springwedstrijden en dressuurproeven is een paardentrailer ook handig als je paard een keer naar de dierenarts moet. Op deze pagina vind je de verhuurbedrijven van paardentrailers in en rondom Amsterdam, dus ook in bijvoorbeeld Zaandam en Purmerend.

Verschillende trailers voor jouw viervoeter?

De meest gangbare trailer is de anderhalf paard-paardentrailer. Hier kun je naast je paard ook het voer en de groomspullen in kwijt. Daarnaast biedt de 1½ paards-paardentrailer voldoende ruimte om je paard in te laten staan en in te verzorgen als je op je locatie aangekomen bent. Wil je meerdere paarden vervoeren? Dan heb je een grotere paardentrailer nodig. Check bij de verhuurbedrijven of ze deze ook verhuren.

Welke huurvoorwaarden zijn er?

Het type rijbewijs dat je nodig hebt, is afhankelijk van het gecombineerde gewicht van de trailer en je paard. Blijft dit gewicht onder de 3500 kilogram, dan heb je aan rijbewijs B genoeg. Hierboven is rijbewijs BE vereist. Vaak geeft het verhuurbedrijf per trailer aan welk rijbewijs je nodig hebt. Zorg dat je tijdens het rijden voldoende afstand houdt en niet te hard door de bochten gaat of te hard remt. Je paard kan dan namelijk vallen. Vraag bij de verhuurder goed na voor hoelang je de trailer precies huurt. Dit kan namelijk van opening tot sluit zijn, maar ook een periode van 24 uur. Wil je de trailer voor een dagdeel lenen? Er zijn verhuurbedrijven die trailers dan tegen een gereduceerde huurprijs verhuren (vaak voor 4 uur). Kijk voor andere trailers en aanhangers bij de categorie aanhangers op huren.nl.

Tip: Zorg ervoor dat je de binnenkant van de trailer schoonmaakt voordat je deze inlevert. Anders kan het zijn dat de schoonmaakkosten achteraf in rekening worden gebracht, bijvoorbeeld door een deel van je borg in te houden.