Oprijplaten huren

3 aanbieders gevonden. De prijzen van oprijplaten verschillen van € 9,- tot € 30,-. Vergelijk en vind de juiste verhuurder.

Top 3 verhuurbedrijven

  • Huurtopper 2023
  • Pak kortingscode
  • Huurtopper 2022
  • Best beoordeeld

Prijs per dag:

Kenmerken en varianten

Lengte variërend van 190 tot 220 cm
Aantal 1 of 2 platen
Max. gewicht variërend van 285 tot 1.500 kg
Zware vervoersmiddelen vervoeren? Huur oprijplaten

Oprijplaten zijn planken met extra grip, meestal gemaakt van aluminium. Een oprijplaat wordt ook wel en vastzetgoot genoemd en plaats je aan de ene kant op de grond en aan de andere kant op de rand van bijvoorbeeld een aanhanger of een vrachtwagen. Vervolgens kun je een machine, auto, motor of ander zwaar vervoersmiddel gemakkelijk omhoog rijden. Ben je in het bezit van een bestelbus? Dan kun je de platen ook gebruiken om een vervoersmiddel de laadruimte van je busje in te rijden. Op deze pagina vind je de verhuurbedrijven van oprijplaten in de door jou gekozen omgeving.

Welke huurvarianten zijn er te huur?

Wil je een motor of een ander voertuig met vergelijkbare banden vervoeren, dan heb je vaak aan een normale oprijplaat genoeg. Wil je een voertuig met bredere banden vervoeren, zoals een kleine hijskraan met een rupsband? Ga dan voor een oprijplaat met oppervlakte en een maximale draagkracht. Naast een verschil in breedte, lengte en draagkracht is ook aanwezigheid van een hoogtesteun niet altijd gegarandeerd. Is je aanhanger of vrachtwagen voorzien van randjes waar de oprijplaten achter vastgehaakt kunnen worden? Dan is een hoogtesteun niet nodig. Anders is een hoogtesteun wel belangrijk, aangezien je hier de oprijplaten mee vastzet. Huur je een oprijplaat in combinatie met een aanhangwagen? In dat geval zal de huurprijs hoger liggen. Oprijplaten huur je per dag of per week en komen los of in sets van 2. Hou rekening met borgkosten.