Paardentrailer huren in Enschede

4 aanbieders gevonden. De prijs varieert van € 40,- tot € 42,- per dag en hangt af van het model (1,5 of 2 paards trailer) en het laadvermogen.

Top 1 verhuurbedrijf

50 km

  • 5 km
  • 10 km
  • 25 km
  • 50 km
  • 75 km
  • Alle afstanden
  • Meest gekozen
  • Op zaterdag open

Prijs per dag:

Met je paard de weg op? Huur een paardentrailer in Enschede

Woon jij in Enschede en wil je met je paard meedoen aan een dressuurproef? Of is je viervoeter een echt springpaard en heb je voor een wedstrijd een trailer nodig? Paardentrailers kun je gemakkelijk huren. Zo hoef je geen hoge aanschafkosten te betalen en hoef je ook niet te zoeken naar een opslagplaats voor de trailer. Op deze pagina vind je verhuurbedrijven van paardentrailers in en rondom Enschede, dus ook in bijvoorbeeld Oldenzaal en Diepenheim.

Welke paardentrailers zijn er te huur?

Een veel voorkomende trailer is de anderhalf paard-paardentrailer. Deze trailer biedt voldoende ruimte voor je paard, het voer en de benodigde groomspullen. Ook is er genoeg ruimte om je paard in de trailer te verzorgen en kan je paard lekker in de trailer blijven staan. Wil je meerdere paarden vervoeren? Vraag dan bij het verhuurbedrijf of ze ook grotere paardentrailers verhuren.

Belangrijke verhuurinformatie

Als eerste is het goed om te bedenken dat je niet altijd aan rijbewijs B genoeg hebt. Komt het gewicht van je paard en de trailer samen namelijk uit boven de 3500 kilogram, dan heb je rijbewijs BE nodig. Vaak geeft het verhuurbedrijf al aan welk rijbewijs je voor de trailers nodig hebt. Ten tweede is het slim om goed te checken hoelang een huurdag precies is. Is deze van opening tot sluit of gaat het om een periode van 24 uur? Mocht je de trailer voor een dagdeel (vaak 4 uur) willen huren tegen een gereduceerde verhuurprijs, dan kun je bij het verhuurbedrijf vragen naar de mogelijkheden. Let ten slotte tijdens het rijden goed op de afstand tussen jou en de bestuurder voor je. Te hard remmen, evenals te hard door de bochten rijden, kan er namelijk voor zorgen dat je paard valt. Kijk voor andere trailers en aanhangers bij de categorie aanhangers op huren.nl.

Tip: Zorg dat de binnenkant van de paardentrailer schoon is voordat je de trailer terugbrengt. Zo voorkom je dat je achteraf voor de schoonmaakkosten moet betalen.