Kinderzitje huren

2 aanbieders gevonden. Kinderzitje huren? Deze zijn er in verschillende uitvoeringen. Let hier dus op bij het vergelijken.

Top 2 verhuurbedrijven

  • Op zaterdag open
  • Op zaterdag open

Prijs per dag:

Kinderzitjesverhuur

Ga je met een of meerdere kinderen op pad met de auto? Voor kinderen kleiner dan 1,35m is het verplicht om een kinderzitje of verhoging in de auto te hebben. Als je geen kinderzitje hebt, is het een goed idee om zo’n autozitje te huren. Huren.nl heeft alle verhuurders van kinderzitjes voor in de auto bij jou in de buurt voor je op een rij gezet! Ben je van plan een auto te huren? Dan kun je bij de autoverhuurder ook informeren naar de mogelijkheden om een kinderzitje als extra bij de auto te huren, dit kan je soms kosten besparen.

 

Waar moet je op letten bij het huren van een kinderzitje?

Het belangrijkste om rekening mee te houden als je autozitje voor een kind gaat huren, is de veiligheid. De leeftijd en het gewicht van het kind spelen hierbij een belangrijke rol, omdat er verschillende afmetingen autozitjes zijn. Voor baby’s tot en met negen maanden oud zal je een speciaal babyzitje moeten huren. Voor oudere kinderen zijn de kinderzitjes afhankelijk van het gewicht van het kind. Als je een autozitje hebt gehuurd om op de passagiersstoel te plaatsen, is het belangrijk dat je de airbags hier kan uitschakelen, omdat het anders te veel gevaar met zich mee kan brengen.