Trekhaakkoffer huren

2 aanbieders gevonden. De huurprijs verschilt van € 35,- tot € 59,-. De service die verleend wordt verschilt per verhuurder.

Top 2 verhuurbedrijven

  • Op zaterdag open
  • Ook 's avonds open
  • Meest gekozen
  • Op zaterdag open

Prijs per dag:

Kenmerken en varianten

Lengte 147 cm
Breedte 57 cm
Hoogte 70 cm
Inhoud 420 l
Max. laadvermogen 50 kg
Max. advies snelheid 130 km/u
Veel bagage vervoeren? Huur een trekhaakkoffer!

Mag je niets op je dak vervoeren of is het dak van je auto al voorzien van een dak- of skikoffer vol bagage, dan is een trekhaakkoffer de ideale oplossing! Perfect voor mensen die op vakantie gaan en veel spullen willen vervoeren. De trekhaakkoffer wordt vaak voor langere periodes verhuurd. Hier vind je de verhuurbedrijven die trekhaakkoffers verhuren bij jou in de buurt.

Belangrijke informatie over de trekhaakkoffer

De trekhaakkoffer heeft een 7-polige aansluiting en wordt meestal verhuurd inclusief trekhaakbevestiging. Bij het bevestigen moet rekening gehouden worden met de kogeldruk van je trekhaak. Deze vind je in het instructieboekje van je auto of op het plaatje op de trekhaak. Wanneer de trekhaakkoffer is bevestigd, kun je de achterklep van je auto niet meer opendoen. Je moet daarvoor eerst de koffer verwijderen, aangezien deze voor je achterklep is gemonteerd. De trekhaakbevestiging wordt meegeleverd door de verhuurbedrijven en in de meeste gevallen zijn de kosten voor de trekhaakbevestiging plus de montage van de trekhaakkoffer bij de huurprijs inbegrepen. Vraag dit voor de zekerheid na bij het verhuurbedrijf. De trekhaakkoffer is niet kantelbaar en kan dus maar op één manier gemonteerd worden. Let op: sommige verhuurbedrijven tellen de montage- en demontagedagen van de trekhaakkoffer mee als een verhuurdag!