Mengtafel huren

8 aanbieders gevonden. Huurprijzen variëren van € 10,- tot € 79,-, afhankelijk van het merk, type en het aantal kanalen.

Top 8 verhuurbedrijven

  • Op zaterdag open
  • Ook 's avonds open
  • Ook 's avonds open
  • Op zaterdag open

Prijs per dag:

Alles over de verhuur van mengtafels op Huren.nl

Wil je jouw feest een hippe, stijlvolle sfeer geven? Dan is het misschien een leuk idee om een DJ te huren. Je kunt er voor kiezen om een professionele DJ in te huren, of misschien heeft een vriend of iemand uit je familie wel DJ’en als hobby. In dat geval kun je ook zelf voor de apparatuur zorgen. Je kunt een mengpaneel huren als je die zelf niet hebt. Een mengpaneel is een mixer waarmee je muziek precies zoals jij wilt uit de speakers kunt laten schallen. De kunst van het DJ’en is natuurlijk om het ene liedje zo naadloos of soepel mogelijk over te laten gaan in het volgende liedje: het is jammer als op een feestje de muziek eventjes ophoudt. De overgangen tussen verschillende liedjes kun je regelen met een mengpaneel.

Als DJ een mengpaneel huren, waar moet je op letten?

Ben je zelf werkzaam als DJ en wil je niet je eigen mengpaneel meenemen naar een gig, dan kun je een mengpaneel huren, bijvoorbeeld als je tijdelijk op zoek bent naar een compacter mengpaneel, of juist een grotere mengtafel wil huren. Op Huren.nl vind je de verschillende verhuurbedrijven waarbij je een mengtafel kunt huren. Bekijk de verhuurders en vind uit welk verhuurbedrijf het dichtst bij jou in de buurt zit. Moeite met het vergelijken van het aanbod van de verhuurders? Let dan bijvoorbeeld op de effecten die het mengpaneel kan toevoegen aan de muziek. Ook het aantal ingangen voor audiospelers en koptelefoons zijn belangrijk, zodat je ze kan aansluiten op het mengpaneel. Natuurlijk zijn er veel verschillende mengpanelen of mengtafels te huur. Er zijn grotere mengtafels voor het in harmonie laten klinken van bands en theatervoorstellingen. Ook heb je de studiomengtafel, waarbij je vaak nog meer effecten en aansluitingen voor koptelefoons hebt.

Gerelateerde categorieën