Versterker huren

4 aanbieders gevonden. De prijs varieert van € 18,- tot € 95,-, afhankelijk van het vermogen, de functies en het aantal kanalen.

Top 4 verhuurbedrijven

  • Op zaterdag open
  • Ook 's avonds open
  • Op zaterdag open

Prijs per dag:

Versterkers huren, hoe werkt het en waar moet je op letten?

Ben je bezig met de organisatie van een feest waarbij het belangrijk is dat de muziek goed door de ruimte kan knallen, bijvoorbeeld omdat je een feestje op locatie organiseert voor een verjaardag, afstuderen, bruiloft of zomaar? Dan is het handig om een versterker te huren. Een versterker kun je aansluiten op het mengpaneel van de DJ, en vervolgens aansluiten op de aanwezige of de door jou gehuurde speakers. Heb je zelf al een mengpaneel, draaitafels en de juiste boxen en heb je alleen nog een versterker nodig? Let er dan op of je beschikt over de juiste kabels, of dat deze bij de huur van de versterker zitten. Als je ook speakers nodig hebt kun je er ook voor kiezen om deze te huren bij hetzelfde verhuurbedrijf waar je de versterker gaat huren.

Handig om te onthouden als je een versterker gaat huren:

Veel verhuurbedrijven bieden combinaties aan van versterkers en luidsprekers. Er zijn combinaties speciaal voor achtergrondmuziek, waarbij veel kleine boxen door de ruimte worden geplaatst, maar ook voor echte dansmuziek, waarbij sterkere boxen neergezet worden. Als je alleen een versterker huurt, let er dan op dat de versterker die je gaat huren beschikt over genoeg aansluitingen voor de luidsprekers, het mengpaneel en eventueel ook een of meerdere koptelefoons. Met een versterker kun je de input van de DJ, of dat nou via het mengpaneel aangesloten wordt of via een iPod of cd-speler, op die manier instellen dat de muziek precies goed klinkt. Zet de bas wat lager, de treble net even anders, sluit de boxen aan op de versterker en geniet van de muziek. Een versterker zorgt vaak ook dat het geluid gelimiteerd wordt, zodat je de speakers niet kunt opblazen. Vind verhuurders van versterkers hier op Huren.nl.

Gerelateerde categorieën