Recent beoordeelde verhuurbedrijven


10

De DJ heeft een fantastisch woonkamer feestje neergezet met een mooie booth. Fijne communicatie en super service!

Gehuurd:

DJ booth

op 09-03-2024

22-03-2024


9,0

Voor de opening van het kantoorpand van BOEM Consultants hebben we bij M Rental o.a. DJ-booth, bar, verlichting etc. gehuurd. Top team en top service, M Rental nogmaals bedankt!

Gehuurd:

DJ booth

op 30-11-2023

04-12-2023


10

Zeer vriendelijke mensen met goede spullen. Hart voor de zaak.

Gehuurd:

DJ set

op 17-11-2023

25-11-2023


9,0

Aardige en hulpvaardige medewerkers. Goed spul ook. Een aanrader!

Gehuurd:

DJ set

op 30-09-2023

23-10-2023
Handige informatie over de verhuur van DJ-apparatuur

Ben je zelf een DJ en mag je ergens op een toffe locatie je plaatjes draaien? Zorg er dan voor dat je voorbereid op de locatie aankomt. Misschien moet je wel zelf voor apparatuur zorgen. Als je zelf geen geschikte DJ-apparatuur hebt, of niet je eigen spullen mee wil of kunt nemen naar het evenement, dan kun je ervoor kiezen om DJ-apparatuur te huren. Het kan ook zijn dat het andersom is: je bent de organisator van een festival, feest of evenement en hebt ervoor gezorgd dat er een DJ komt die jullie feest tot hogere sferen zal brengen. Dan heb je natuurlijk wel de juiste apparatuur en aankleding nodig. Huren.nl heeft alles op het gebied van DJ-apparatuur voor je verzameld. Je kunt per product de verhuurbedrijven bekijken en vergelijken. Huren.nl heeft namelijk de verhuurbedrijven die DJ-apparatuur verhuren allemaal op een rijtje gezet. Dus stel nu dat je per direct een mengtafel nodig hebt, vind dan makkelijk en snel op Huren.nl het verhuurbedrijf van DJ-apparatuur dat bij jou om de hoek blijkt te zitten!

DJ-apparatuur huren voor op locatie

De apparatuur die DJ’s nodig hebben is niet alleen maar een draaitafel en een koptelefoon. Er komt veel meer bij kijken. De meeste DJ’s gebruiken vinyl als muziekdrager. Hier kun je namelijk lekker mee scratchen en het staat ook wel heel cool, een DJ met echte platen. Er zijn ook heel veel DJ’s die gebruik maken van cd’s. Huur in dit geval een of meerdere DJ cd-spelers. Als je platen gaat draaien kun je een draaitafel huren. Dit is eigenlijk een uitgeklede lp-speler. Nu heb je DJ-apparatuur waarop je de muziek kunt afspelen, maar nu moet je nog een apparaat hebben waarmee je vette mixes kunt maken. Dit doe je met een mengtafel. De mengtafel sluit je aan op de draaitafels of cd-spelers, en vervolgens kun je de muziek in elkaar laten overvloeien en een vette show neerzetten. Natuurlijk moet je al deze DJ-apparatuur ergens neerzetten zodat het strak en netjes staat. Dit kan in een DJ-tafel of DJ-booth. Er zijn veel verschillende DJ-booths te huur, de ene simpel en strak, de andere lichtgevend en trendy.

Apparatuur die een DJ thuis of in de studio nodig heeft huren

Het werk van een DJ is niet alleen plaatjes draaien in clubs, discotheken en op evenementen of feestjes. Ook thuis of in de studio is een DJ aan het werk. Als je bezig bent met het maken van muziekmixes op een computer (als je geen geschikte computer hebt, kun je er ook een huren!), is het erg belangrijk dat je goede boxen hebt om alle lagen en tonen van de muziek te kunnen terugluisteren. Een DJ-monitor is zo’n speciale luidspreker. Handig om te huren als je tijdelijk in een studio gaat werken of als je een thuisstudio maakt. Huur makkelijk en snel DJ-apparatuur die jij nodig hebt via Huren.nl!