Draaitafel huren

7 aanbieders gevonden. De prijs verschilt van € 25,- tot € 73,-, afhankelijk van de uitvoering, de functies en het merk.

Top 7 verhuurbedrijven

  • Op zaterdag open
  • Op zaterdag open
  • Ook 's avonds open
  • Op zaterdag open
  • Op zaterdag open

Prijs per dag:

Verhuur van draaitafels bij verhuurbedrijven op Huren.nl

De afkorting DJ staat voor disc jockey. Dit betekent dus eigenlijk dat een DJ geen plaatjes draait maar gebruik maakt van cd’s en deze soepel aan elkaar mixt. Een DJ die platen gebruikt heet dus eigenlijk een vinyl jockey. Toch wordt in het algemeen ook hier gepraat over DJ’s. Ben jij een DJ die een of twee draaitafels nodig heeft, dan ben je hier op Huren.nl aan het juiste adres. Er zijn zeer veel verschillende draaitafels te huur, voor de amateur DJ maar ook voor professionele DJ’s. Ben je een DJ en heb je tijdelijk een extra draaitafel nodig? Of organiseer je een feest en wil je zelf voor de nodige apparatuur zorgen? Wat de reden ook is, op Huren.nl vind je alles wat je nodig hebt voor de juiste DJ-apparatuur, en dus ook een ruime keus aan verhuurbedrijven die verschillende draaitafels huren.

Handige tips en informatie over het huren van draaitafels

Zoals hierboven staat, zijn er DJ’s die cd’s afspelen, maar ook DJ’s die platen gebruiken. Er zijn dus ook verschillende draaitafels: je kunt draaitafels huren die cd’s afspelen, die makkelijk aan te sluiten zijn op een mengpaneel en op deze manier een ideale manier vormen voor een beginnend DJ om de cd’s aan elkaar te mixen. Er zijn natuurlijk veel meer opties met een platenspeler als draaitafel. Je kunt scratchen, maar ook de platen sneller of langzamer laten afspelen, zodat ze extra naadloos in elkaar over kunnen vloeien door middel van het mengpaneel. Je kunt kiezen voor de huur van een belt drive draaitafel, maar scratchen is niet heel gebruikelijk bij dit soort platenspelers. Veel populairder bij DJ’s zijn de direct drive draaitafels. Let erop of de draaitafel de juiste aansluitingen heeft voor monitor, mengtafel en koptelefoons. Vind op Huren.nl het verhuurbedrijf bij jou in de buurt dat de voor jou perfecte draaitafel verhuurt: huur makkelijk en snel via Huren.nl!

Gerelateerde categorieën