Lcd-televisie huren

9 aanbieders gevonden. Prijzen variëren van € 29,- tot € 176,-, afhankelijk van het merk, type en de schermgrootte van de lcd-televisie.

Top 9 verhuurbedrijven

  • Op zaterdag open
  • Ook 's avonds open
  • Op zaterdag open
  • Ook 's avonds open
  • Op zaterdag open
  • Op zaterdag open
  • Ook 's avonds open

Prijs per dag:

Vind verhuurbedrijven van lcd-televisies op Huren.nl!

Er zijn talloze redenen waarvoor je een lcd-televisie nodig zou kunnen hebben. Is het bijvoorbeeld het voetbalseizoen en wil je in jouw café genoeg televisies hebben zodat je vaste gasten en alle andere bezoekers overal goed zicht hebben op het lcd-tv? Of mag je met jouw bedrijf of product op een beurs staan met een standje en zoek je een goed, groot televisiescherm met lcd-techniek om aan de bezoekers jouw bedrijf op uit te leggen? Het kan natuurlijk ook maar zo zijn dat je een televisie wil huren omdat je eigen tv kapot is of omdat je er geen een hebt. Het huren van een televisie met een goede kwaliteit zoals met een lcd-scherm is een goedkope tijdelijke oplossing.

De voor- en nadelen van het huren van een lcd-scherm

Wil je een televisie huren maar weet je niet goed welk type? Je kunt kiezen uit lcd-televisies, ledtelevisies en plasmatelevisies. Een van de voordelen van lcd-televisies is bijvoorbeeld dat ze door de techniek met vloeibare kristallen geen tot weinig last hebben van invallend zonlicht. Als je dus een kleine televisie nodig hebt voor buiten, of ergens vlakbij een raam, is een lcd-televisie huren een prima keuze. Heb je een groot scherm nodig, eentje groter dan een meter diagonaal? Dan kun je ook kiezen voor het huren van een plasmatelevisie met betere beeldkwaliteit. Een van de voordelen van de lcd-televisie is dat het niet veel of weinig energie gebruikt. Let op: heb je een ruimte waarin veel mensen vanaf de zijkant naar het scherm kijken? Dan kan het zijn dat bij een lcd-scherm de beeldkwaliteit vanuit een scherpe hoek minder wordt en het beeld verkleurt.