Ledtelevisie huren

9 aanbieders gevonden. Prijzen verschillen van € 40,- tot € 151,-, afhankelijk van de schermgrootte, het merk en het type.

Top 9 verhuurbedrijven

 • Op zaterdag open
 • Op zaterdag open
 • Ook 's avonds open
 • Op zaterdag open
 • Ook 's avonds open
 • Ook 's avonds open
 • Op zaterdag open
 • Op zaterdag open
 • Ook 's avonds open

Prijs per dag:

Een TV huren via Huren.nl

Waarom een TV kopen als je er ook één kunt huren? Het vinden van een goed bedrijf die over de televisie beschikt waar jij naar op zoek bent, is niet altijd even gemakkelijk. Er zijn namelijk een groot aantal verhuurders met een breed scala aan televisies. Huren.nl maakt het huurproces graag wat makkelijker voor je. Via deze pagina vind je snel een geschikt verhuurbedrijf van led televisies. Gebruik je locatie en kaart en zie alle led televisie verhuur bij jou in de buurt. Bij TV verhuur heb je meerdere mogelijkheden, er zijn veel verschillende soorten led televisies zijn te huur. Je kunt een televisie voor een dag, maar ook voor meerdere maanden of een jaar huren.

Hier kun je de led televisies op vergelijken

Het uitkiezen van een led televisie is niet altijd even makkelijk. Er zijn namelijk veel verschillende soorten televisies te huur. Welke televisie het beste bij je past, hangt voornamelijk af van je wensen. Je kunt de televisies op de onderstaande punten vergelijken.

Inclusief of exclusief een zenderpakket?

Als je een televisie wil huren om er daadwerkelijk televisie op te gaan kijken (en geen film kijken of gamen), dan is het belangrijk dat je een led televisie huurt bij een verhuurbedrijf dat ook zenderpakketten erbij verhuurt. Als je de televisie alleen nodig hebt voor een film, presentatie of iets anders op te laten zien, kun je een verhuurbedrijf vinden op Huren.nl die geen zenderpakketten verhuurd bij de televisie, maar wel de juiste aansluitingen en bekabelingen.

Led televisie inclusief statief

Er zijn televisies te huur met een statief, maar ook met een ophangbeugel. Het kan zijn dat de verhuurder extra kosten rekent voor het statief. Wil je de televisie makkelijk kunnen verplaatsen? Ga dan op zoek naar een statief met wieltjes. Bij vragen kun je telefonisch contact opnemen met één van de verhuurders.

Led televisie formaat

Welk formaat televisie je moet huren hangt af van de doeleinden. Bij presentaties en evenementen is een groot scherm fijn. Zo kunnen je gasten alles makkelijk volgen. Om het aantal inch te bepalen is het handig om te weten op welke afstand je TV gaat kijken. Je wilt tenslotte geen vierkante ogen krijgen. Hieronder zie je alle kijkafstanden per inch:

 • 32’’ scherm, circa 2 meter afstand
 • 46’’ scherm, circa 4 meter afstand
 • 60’’ scherm, circa 5 meter afstand
 • 82’’ scherm, circa 7 meter afstand

Hier kun je de verhuurders op vergelijken

Ga je een televisie huren? Dan is het goed om op een aantal punten te letten. Voordat je een led televisie gaat huren willen we je adviseren om naar de volgende punten te kijken.

Bezorging

Bij vrijwel alle verhuurders kun je de led televisie laten bezorgen. Bekijk vooraf of de leveringskosten bij de prijs zijn inbegrepen. Enkele verhuurders leveren de televisie tot een bepaalde afstand gratis. Na deze afstand betaal je vaak een prijs per kilometer. Bekijk de mogelijkheden op de website. Kun je geen informatie omtrent de bezorging vinden? Neem dan telefonisch contact op met de verhuurder.

Staffelkorting

Bij het vergelijken raden we je aan om naar de totaalprijs te kijken. Veel verhuurders hanteren namelijk een staffelkorting. Bij een staffelkorting neem de prijs af wanneer je een televisie voor een langere periode huurt. Bij enkele verhuurders is de minimale huurperiode van de verhuurders variëren tussen een dag en een maand. Een led tv huren doe je makkelijk en snel via Huren.nl!