Beursstand huren

Top 3 verhuurbedrijven

  • Op zaterdag open
  • Ook 's avonds open
  • Op zaterdag open

Prijs per dag:

De juiste uitstraling met een gehuurde beursstand

Wil je met jouw bedrijf op een beurs staan en zoek je daarvoor nog een geschikte beursstand? Dan ben je hier op het juiste adres. Via Huren.nl vind je namelijk verhuurders van stands met de juiste allure en uitstraling voor de presentatie van jouw bedrijf of product. Ook voor workshops, vergaderingen en conferenties is het huren van een beursstand ideaal. Wil je een mooie beurswand als afscheiding tussen jullie stand en die van de buren? Huur dan een fold-up of een ander afscheidingssysteem. Zet wat folders in een folderstandaard en regel een presentatietafel of een statafel om met je bezoekers in gesprek te kunnen gaan. Zo zorg je er bovendien voor dat je stand er uniek en aantrekkelijk uitziet. Succes!

Welke beursstands zijn er te huur?

De beursstands die verhuurbedrijven aanbieden, verschillen van formaat, vorm en stijl. Zo kun je gaan voor een beursstand die bestaat uit een truss (een metalen/aluminium constructie die ook gebruikt wordt voor het ophangen van lampen bij concerten en in theaters) en een bepaalde aankleding. Deze stand is makkelijk op- en af te bouwen en heeft een robuuste uitstraling. Met een truss kun je ervoor kiezen om de achterwand dicht te maken met een doek met daarop een tekst of een logo. Verhuurbedrijven verhuren ook beursstands die bestaan uit strakke panelen die bekleed kunnen worden met foto’s of posters van jouw bedrijf of product. Bedrijfskleuren of sfeerbeelden doen het trouwens ook goed. Heb je een specifieke beursstand in gedachten? Weet dan dat verhuurbedrijven ook stands kunnen ontwerpen op basis van jouw input. Wil je een bepaald thema of zoek je een specifieke aankleding? Geef jouw wensen dan door aan het verhuurbedrijf. Dit geldt ook voor wensen betreffende het licht en geluid. Let op! Kosten voor het ontwerpen, uitvoeren en op- en afbouwen kunnen verrekend worden in de huurprijs. Bij een aantal verhuurbedrijven kun je een vrijblijvende offerte aanvragen, om zo de kosten van tevoren in kaart te brengen. Hou rekening met een eventuele staffelkorting (hoe langer je huurt, hoe goedkoper het wordt).

Tip: Zoek je een speciale outdoor beursstand? Let hier dan op tijdens het vergelijken van de verhuurbedrijven. Je kunt bijvoorbeeld een speciale container huren die ingericht is als beursstand.