Recente huuraanvragen

Presentatieset met TV in Tilburg

voor 1 week en 19 uur bij DirectSound

05-06-2024
Handige informatie over het huren van beursmateriaal

Sta je op een beurs? Dan is het belangrijk dat je een goed ingerichte beursstand neerzet die past bij het imago van jouw bedrijf. Je kunt een beursstand huren in onderdelen, maar veel verhuurders bieden ook pakketten aan van beursstands inclusief wanden, vloerbedekking, een balie en eventueel zelfs elektronische apparatuur. Als je helemaal zelf wilt bepalen wat je nodig hebt tijdens de beurs waar jij op mag staan, is dat natuurlijk ook mogelijk. Wil je een informele sfeer uitstralen en ga je voor een loungelook, of kies je strak en professioneel? De meeste verhuurbedrijven verhuren verschillende soorten en maten van beursmateriaal, zodat je precies jouw uitstraling kunt creëren. Weet je al hoeveel plek jouw stand inneemt op de beurs? Dit is nodig om te weten, zodat je weet hoe groot de beursstand kan zijn, en hoe uitgebreid je hem kunt inrichten.

Het huren van inrichting en van de beursstand zelf

Op Huren.nl hebben we alle verhuurbedrijven bij jou in de buurt verzameld waarbij je terecht kunt voor het huren van beursmateriaal. We hebben de categorie beursmateriaal onderverdeeld in de verschillende producten die je kunt huren, en zo kun je dus ook per product zien welk verhuurbedrijf er dicht bij jou (of de locatie van de beurs zelf) zit. De beursstand zelf is een van de belangrijkste producten die vallen onder beursmateriaal. Je kunt beursstands huren met verschillende uitstralingen en in verschillende groottes. Let op: je kunt er vaak voor kiezen om de beursstand zelf op te bouwen, maar je kunt dit vaak ook laten doen door het verhuurbedrijf. Ze komen dan alle benodigdheden brengen en halen het ook weer op. Hier zit vaak wel een meerprijs aan verbonden, welke per verhuurbedrijf kan verschillen.

Alle beursmaterialen op een rij op Huren.nl

Andere producten die je kunt huren en die onder beursmateriaal vallen zijn bijvoorbeeld fold-ups. Dit zijn heel eenvoudig op te zetten muurtjes van plastic of karton, in een frame van bijvoorbeeld aluminium. Je kunt heel eenvoudig foto’s, inspiratie of jouw bedrijfslogo op deze fold-upwanden bevestigen. Zo heb je snel een mooie afbakening voor jouw beursstand. Wil je folders of producten tentoonstellen in je beursstand? Dan kun je denken aan het huren van vitrines, folderstandaards, balies (met of zonder vitrinegedeelte), en natuurlijk presentatiezuilen. Let bij het laatste product vooral goed op beveiliging, bijvoorbeeld als je een iPad bevestigd aan de presentatiezuil. Er vallen nog meer producten onder de noemer beursmateriaal, zoals expositiepanelen en frames. Bekijk op Huren.nl alle verhuurbedrijven en vind meer informatie over de verschillende producten die een aanvulling kunnen zijn voor uw beursstand, zoals licht, beeld en geluid