Recent beoordeelde verhuurbedrijven


9,0

Afgelopen zaterdag hebben wij met veel succes de kersttrein, de snowglobe en de kerstman met arreslee mogen huren. Super geregeld, erg fijn dat alles van a tot z verzorgd wordt. Dat zorgde ervoor dat wij als organisatie ons konden concentreren op de kerstmarkt zelf. Helemaal top

Gehuurd:

Snowglobe

op 09-12-2023

11-12-2023
Op zoek naar het ideale promotiemateriaal voor jouw bedrijf?

Ben jij op zoek naar een originele manier om jouw bedrijf te promoten? Dan ben je hier op het juiste adres. Verhuurbedrijven bieden verschillende promotiematerialen aan, denk bijvoorbeeld aan een reclame aanhanger die je achter een auto of busje hangt of een stoepbord die je buiten op de stoep zet. Sta je met jouw bedrijf op een beurs? Dan is een informatiezuil of een videowall ideaal. Deze laatste zal zeker de aandacht trekken van de bezoekers!

Wanneer huur je promotiemateriaal?

Promotiemateriaal is behalve voor beurzen ook geschikt voor evenementen, bedrijfsopeningen en speciale acties. Wil je de promotie van jouw bedrijf groots aanpakken? Dan is een mobiel videoscherm echt iets voor jou. Dit grote videoscherm is gemakkelijk te verplaatsen op een aanhanger of een trailer, waardoor je op meerdere locaties kunt promoten. Wil je het helemaal gek maken? Ga dan voor luchtreclame. Zo bereik je een groot publiek en zorg je dat je echt goed gezien wordt. Succes!