Luchtslang huren

Top 3 verhuurbedrijven

  • Op zaterdag open

Prijs per dag:

Kenmerken en varianten

Maximale werkdruk variërend van 10 tot 30 bar
Aansluiting variërend van ½, ¾ 1 of 2 inch
Lengte variërend van 10 tot 20 m
Het verbindingsstuk tussen compressor en luchtgereedschap

Als je een compressor huurt of zelf in je bezit hebt kan het zijn dat je soms een extra lange luchtslang nodig hebt. Een luchtslang is het verbindingsstuk tussen een compressor en verschillende luchtgereedschappen, zoals een bikhamer of tacker. Een luchtslang voor een compressor huren kan bij veel verschillende verhuurbedrijven gespecialiseerd in gereedschap en machines. Op deze pagina´s staan deze verhuurbedrijven gesorteerd.

Verschillende soorten luchtslangen te huur

Afhankelijk van het soort compressor die je gebruikt, kun je de juiste luchtslang huren. Luchtslangen worden verhuurd met verschillende koppelingen, zoals: erititie-, klauw of orion koppeling. Let daarom goed op welke koppeling je nodig hebt. De aansluiting van de luchtslangen variëren per luchtslang en daarom per verhuurbedrijf, veelvoorkomende aansluitingen zijn van ½, ¾ 1 of 2 inch. Er zijn ook verhuurbedrijven die luchtslangen met universele aansluiting verhuren. Sommige verhuurbedrijven bieden een luchtslang aan op een haspel huur, andere verhuurbedrijven bieden de luchtslang los aan.

Drie handige tips voor het huren van een compressor

Er zijn drie belangrijke eigenschappen van de luchtslang voor compressoren waarop je kunt letten, zodat je zeker weet dat je de juiste luchtslang huurt. Denk bijvoorbeeld aan de dikte van de slang, sommige verhuurbedrijven drukken dit uit in inches, anderen in centimeters. Ook kan de lengte van de slang zelf van belang zijn. De meeste luchtslangen voor compressors die verhuurd worden variëren tussen de 10 en 20 meter lang. De laatste, misschien wel belangrijkste eigenschap van de luchtslang is de drukklassen. Dit is de maximale werkdruk van de slang, deze varieert per verhuurbedrijf (en slang) van 10 tot 30 bar.