Tegelsnijder huren

10 aanbieders gevonden. De huurprijzen variëren van € 10,- tot € 22,- en hangen af van de maximale tegellengte en tegeldikte.

Top 10 verhuurbedrijven

  • Op zaterdag open
  • Huurtopper 2023
  • Pak kortingscode
  • Huurtopper 2022
  • Best beoordeeld
  • Op zaterdag open
  • Op zaterdag open
  • Ook 's avonds open
  • Op zaterdag open

Prijs per dag:

Een tegelsnijder of plavuizensnijder huren

Voordat je aan de slag kunt met het betegelen van een wand of vloer, moet je de tegels op maat maken. De tegelsnijder of plavuizensnijder is hierbij een handige hulp om in te huren. Nadat je de glazuurlaag hebt ingekrast, kun je de tegels met een tegelsnijder breken. De tegelsnijder zorgt ervoor dat er nauwkeurig kan worden afgebroken en kan ook de grote, harde tegels voor jou snijden. Soms is het handig om naast de tegelsnijder nog andere accessoires te huren voor een optimaal resultaat. Denk hierbij aan een knabbeltang of beugelzaag. Het verhuurbedrijf van jouw keuze kan je hier meer informatie over geven, zodat jij de juiste materialen tot beschikking hebt.

Op Huren.nl hebben we alle verhuurbedrijven verzameld waarbij je een tegelsnijder kunt huren. Je kunt nu dus heel erg eenvoudig de verschillende verhuurbedrijven vergelijken. Je hoeft alleen maar je postcode in te vullen om vervolgens alle verhuurbedrijven van tegelsnijders te zien die bij jou in de buurt zitten. Huur makkelijk en snel een tegelsnijder via Huren.nl.

Alles wat je moet weten over verhuur van tegelsnijders

Er zijn veel verschillende tegelsnijders te huur. Het grootste verschil zit hem in de dikte en lengte van de tegels die de tegelsnijder ‘aankan’. Gelukkig vermelden bijna alle verhuurbedrijven de maximum lengte en maximum dikte van de tegels die gesneden kunnen worden. Op deze manier kun je een overweging maken welk verhuurbedrijf jij kiest om een tegelsnijder bij te huren. Grotere, stevigere tegelsnijders zijn namelijk soms wat duurder om te huren, dus zorg dat je de tegelsnijder huurt die precies goed is voor de grootte van jouw tegels. Ben je bezig met verschillende werkzaamheden, bijvoorbeeld met plavuizen leggen en badkamertegeltjes plakken? Bekijk dan welke tegels de dikste zijn en zorg dat je een plavuizensnijder/tegelsnijder huurt met een maximum dikte en lengte die minimaal deze lengte en dikte heeft. Vermeld een verhuurbedrijf de maten niet, maar wil je wel graag bij ze huren omdat ze dichtbij jou zitten? Schroom dan niet om het verhuurbedrijf eventjes op te bellen met jouw vraag. Huur makkelijk en snel een tegelsnijder via Huren.nl!