Trottoirbandtangen huren

3 aanbieders gevonden. De prijs varieert van € 9,- tot € 10,-, afhankelijk van het model en de verhuurvorm (per 1 of 2 stuks).

Top 3 verhuurbedrijven

  • Huurtopper 2023
  • Pak kortingscode
  • Huurtopper 2022
  • Best beoordeeld
  • Meest gekozen

Prijs per dag:

Verhuur van trottoirbandklemmen bij jou in de buurt

Als je werkzaam bent als stratenmaker dan weet je vast wel wat het zijn: trottoirbandklemmen. Je kunt deze klemmen om stoepranden makkelijk mee te tillen huren bij verschillende verhuurbedrijven. De trottoirbandklem wordt meestal in een setje van twee verhuurd, zodat je met twee werknemers de trottoirband kunt tillen. Op Huren.nl hebben we de verhuurbedrijven van trottoirbandenklemmen verzameld zodat je in één oogopslag kunt zien welk verhuurbedrijf het meest bij jou in de buurt zit.

Vergelijk de verhuurders van de stoeprandklemmen

Als je een trottoirbandklem gaat huren, let dan op de volgende aspecten: klembereik, lengte en het gewicht. Het klembereik staat voor hoe breed de stoeptegel minimaal en maximaal kan zijn. De lengte van de trottoirbandklem is van belang, maar het gewicht is nog belangrijker: hoe lichter de trottoirbandentangen zijn, hoe lichter het werk voor jou is! Het is verantwoord om een stoeprandtegel/trottoirband met zijn tweeën te tillen. Daarom verhuren de meeste verhuurbedrijven twee trottoirbandklemmen als set. Vind op Huren.nl de verhuurders van stoeprandlifters bij jou in de buurt!