Bakwagen zonder laadklep huren in Dordrecht

3 aanbieders gevonden. Prijzen variëren van € 103,- tot € 143,- per dag, afhankelijk van de laadruimte, het laadvermogen en het aantal vrije km.

Top 1 verhuurbedrijf

10 km

  • 5 km
  • 10 km
  • 25 km
  • 50 km
  • 75 km
  • Alle afstanden

Prijs per dag:

Een bakwagen zonder laadklep huren in Dordrecht

Ben je van plan om veel spullen te gaan vervoeren in of nabij Dordrecht? Dan is het huren van een bakwagen zonder laadklep ideaal. Ook bij het verhuizen is het handig om een bakwagen te huren. Ga je een hoop zware spullen vervoeren? Dan kan een bakwagen met laadklep een betere optie zijn. Met de hydraulische laadlift kun je eenvoudiger de spullen in- en uit de bakwagen laden. Voor lichtere spullen is een goedkopere bakwagen met deuren een betere optie. Er zijn meerdere verhuurbedrijven in en nabij Dordrecht waar je een verhuiswagen kunt huren. Hierboven op deze pagina, vind je een duidelijk overzicht van alle 3 verhuurbedrijven van bakwagens in en nabij Dordrecht. Met behulp van deze pagina vergelijk je gemakkelijk alle bedrijven met een bakwagen zonder laadklep te huur.

Alles wat je moet weten over bakwagen verhuur

Een bakwagen is eigenlijk een verhuisbus, waarvan het laadgedeelte losstaat van de cabine. Het grote voordeel van een verhuiswagen zonder laadklep is dat je de wagen gewoon met een rijbewijs B mag besturen. Echter kan de minimum leeftijd wel verschillen per verhuurbedrijf. Daarnaast moet je bij veel bedrijven ook een minimum aantal jaar je rijbewijs hebben om de bus te mogen besturen. De inhoud van de bakwagens zonder laadklep ligt tussen de 16 en 22 m3, met een laadvermogen van ongeveer 600 tot 3000 kilo. Dit zie je vaak terug is de prijs. Bij het vergelijken is het altijd handig om te kijken of de prijs in- of exclusief btw is, hoeveel gratis kilometers je mag rijden en welke prijs je betaald voor extra gereden kilometers. Kijk daarnaast ook naar het eigen risico en of je de mogelijkheid hebt om deze te verlagen. Het verlagen van je eigen risico kost je een klein bedrag maar kan je bij schade veel geld schelen. Verhuizen of vervoeren in de buurt van Dordrecht? Huur een bakwagen via Huren.nl!