Kerstmanpak huren

Verras je kids of je collega’s en huur een kerstmanpak!

Ben je van plan om met kerst als kerstman verkleed te gaan? Dan is het huren van een pak veel voordeliger. Naast een kerstmanpak kun je natuurlijk ook een kerstkostuum voor vrouwen huren en als kerstvrouw verkleed gaan. Of je nou voor alle buurtkindjes verkleed gaat, je collega’s wilt verrassen of een carnavalsoutfit zoekt, het huren van een kerstpak is ideaal. Zo ontloop je hoge aanschafkosten .. Lees meer

  • Waar:

Vul jouw postcode of plaats in om de verhuurbedrijven
bij jou in de buurt te vinden...

Bekijk de aanbevolen verhuurbedrijven:

en lever je het pak naderhand gewoon weer in. Let op! In de decemberperiode zijn kerstpakken vaak allemaal al verhuurd. Bekijk daarom ruim van tevoren bij welk verhuurbedrijf de pakken nog beschikbaar zijn en huur of reserveer je pak op tijd!

Tips voor het huren van een kerstmanpak

De uitvoering en de kwaliteit van de pakken zijn per verhuurbedrijf verschillend. Vergelijk de verhuurders dus goed alvorens een keuze te maken. Zo bieden sommige verhuurbedrijven hele simpele pakken aan, terwijl andere verhuurders luxere pakken aanbieden inclusief riem, pruik, schoenen, plakbaard, nepwenkbrauwen, handschoenen enzovoort. Vergeet trouwens niet om ook een kerstboom te regelen. En wat dacht je van een sneeuwvlokkenmachine? Perfect voor originele kerstfoto’s. Hou wel altijd rekening met eventuele borg- en transportkosten.