Kerstmanpak huren

2 aanbieders gevonden. Huurprijzen van een kerstmanpak verschillen van € 42,- tot € 55,-, afhankelijk van de kwaliteit en uitvoering.

Top 2 verhuurbedrijven

  • Huurtopper 2022
  • Meest gekozen
  • Best beoordeeld
  • Ook 's avonds open

Prijs per dag:

Verras je kids of je collega’s en huur een kerstmanpak!

Ben je van plan om met kerst als kerstman verkleed te gaan? Dan is het huren van een pak veel voordeliger. Naast een kerstmanpak kun je natuurlijk ook een kerstkostuum voor vrouwen huren en als kerstvrouw verkleed gaan. Of je nou voor alle buurtkindjes verkleed gaat, je collega’s wilt verrassen of een carnavalsoutfit zoekt, het huren van een kerstpak is ideaal. Zo ontloop je hoge aanschafkosten en lever je het pak naderhand gewoon weer in. Let op! In de decemberperiode zijn kerstpakken vaak allemaal al verhuurd. Bekijk daarom ruim van tevoren bij welk verhuurbedrijf de pakken nog beschikbaar zijn en huur of reserveer je pak op tijd!

Tips voor het huren van een kerstmanpak

De uitvoering en de kwaliteit van de pakken zijn per verhuurbedrijf verschillend. Vergelijk de verhuurders dus goed alvorens een keuze te maken. Zo bieden sommige verhuurbedrijven hele simpele pakken aan, terwijl andere verhuurders luxere pakken aanbieden inclusief riem, pruik, schoenen, plakbaard, nepwenkbrauwen, handschoenen enzovoort. Vergeet trouwens niet om ook een kerstboom te regelen. En wat dacht je van een sneeuwvlokkenmachine? Perfect voor originele kerstfoto’s. Hou wel altijd rekening met eventuele borg- en transportkosten.

Veelgestelde vragen

Reserveren

Wat zijn de verschillen tussen de diverse kerstmanpakken?
De voornaamste verschillen tussen de diverse kerstmanpakken die onze verhuurders aanbieden zijn de luxe. Er kunnen verschillen zijn tussen de materialen, het pak kan namelijk van pluche of fluweel zijn gemaakt, daarnaast kan er ook een verschil zitten in de meegeleverde accessoires. Op de website van de verhuurder staan vaak alle specificaties vermeld. Kun weinig informatie vinden over het kerstmanpak? Neem dan telefonisch contact op met de verhuurder. De verhuurder helpt je graag verder met al je vragen.
Waarom zou ik een kerstmanpak huren?
In veel gevallen wordt een kerstmanpak alleen gebruikt voor feesten of om je eventuele (klein)kinderen te verrassen voor kerst. Het aanschaffen van een kerstmannenpak kan vrij duur zijn, al helemaal voor de luxere pakken op de markt. Het is daarom een stuk voordeliger om een kerstmanpak te huren in plaats van er direct een te kopen. Een kerstmanpak huren doe je makkelijk en snel via Huren.nl!
Kan ik ook andere kerstpakken huren?
Er zijn diverse verhuurders op Huren.nl die ook andere kerst kostuums aanbieden. Je kunt via onze verhuurders ook eenvoudig elfenpakje, rendierpakken of kerstjurken huren. Kijk op de website van onze verhuurders om te zien welke specifieke kerstkleding je bij hun kunt huren, het aanbod varieert namelijk sterk per aanbieder. Het is bij sommige verhuurders zelfs mogelijk om feestpakken te huren voor andere feestdagen zoals een pietenpak voor Sinterklaas.
Waarom zijn er geen kerstmanpakken beschikbaar?
Er worden rond de feestdagen in december enorm veel kerstpakken verhuurd waardoor veel verhuurders niet in alle vraag kunnen voorzien, hierdoor is het is belangrijk om hier van tevoren op te anticiperen. Zorg ervoor dat je ruim van tevoren kijkt welke verhuurders bij jou in de buurt kerstmannenpakken verhuren en hoeveel zij er nog beschikbaar hebben. Het kan daarnaast een goed idee zijn om al vrij vroeg een kerstmanpak te reserveren, op deze manier ben je ervan verzekerd dat er ook een kerstmanpak voor jou beschikbaar is tijdens de drukke dagen.
Welke maten zijn er beschikbaar?
In sommige gevallen is een kerstmanpak slechts in één universele maat beschikbaar, afhankelijk van de verhuurder kunnen er echter ook meerdere maten beschikbaar zijn. Om achter te komen of er meerdere maten zijn, adviseren we je om contact op te nemen met onze verhuurders.
Hoe kan ik voor mijn reservering betalen?
Bij veel verhuurders dien je een kerstmanpak telefonisch te reserveren, echter zijn er ook verhuurders waar je het pak online kunt reserveren. Bij de meeste verhuurders betaal je de reservering in de winkel. Je hebt vaak de mogelijkheid om zowel contant als per pin te betalen. Je betaalt altijd om het moment dat je het pak ophaalt. Bij vragen over het reserveringsproces heb je altijd de mogelijkheid om telefonisch contact op te nemen met de verhuurder.
Moet ik borg betalen bij kerstmanpak verhuur?
Dit verschilt sterk per verhuurder. Veel verhuurders werken met vertrouwen waardoor ze geen borg vragen. Wanneer je geen borg hoeft te betalen maar wel schade maakt, dan betaal je alleen de kosten voor reparatie. Wanneer je wel borg dient te betalen, dan varieert deze van €20 tot €100. Hoe je de borg dient te betalen verschilt per verhuurder. Wanneer je het kerstmanpak volgens de voorwaarden van de verhuurder correct inlevert na de huurperiode, dan krijg je de borg volledig retour.

Levering

Wat wordt allemaal meegeleverd?
In principe worden de meeste accessoires meegeleverd, van witte handschoenen tot nepbaard. In de meeste gevallen moet voor de bel en beenkappen echter worden bijbetaald. Het huren van de bel kan al vanaf €2,50 per dag en het huren van beenkappen vanaf €5 per dag.
Kan het pak ook op adres geleverd worden?
De leveringsmogelijkheden zijn sterk afhankelijk van de verhuurder, sommige verhuurders kunnen de mogelijkheid bieden om jouw kerstmanpak ook thuis af te leveren, echter kunnen de kosten hiervan oplopen tot wel €17,50. Controleer voor de zekerheid of er bijkomende kosten zijn. Zo kom je niet voor verrassingen te staan.
Moet het pak voor retournering gereinigd worden?
Bij de meeste verhuurders hoef je het pak niet te wassen. Dit omdat de verhuurders de pakken vaak professioneel reinigen en wassen. Indien je het kerstmannenpak niet zelf laat reinigen dan brengt de verhuurder hier soms kosten voor in rekening. Echter is dit niet altijd zo. Bekijk de website van de verhuurder voor meer informatie omtrent het wassen. Staat het niet vermeld op de website? Neem dan telefonisch contact op met de verhuurder.

Gebruik

Voor welke gelegenheden kan ik een kerstmanpak gebruiken?
Er zijn diverse gelegenheden waarbij het leuk kan zijn om een kerstman pak te dragen dit kan variëren van het verrassen van kinderen of collega's tot het dragen van een kerstmanpak als carnavalskostuum.
Welke accessoires kan ik het beste dragen bij mijn kerstpak?
Een kerstmanpak kan voor diverse gelegenheden worden gebruikt, al helemaal in de maand december zijn er ook vele evenementen. Het beste is om je accessoires af te stemmen op de gelegenheid, ga je meedoen aan de santa run? Neem dan vrijwel geen accessoires mee. Indien je een kerstpak huurt voor de buurtkinderen dan kan een zak voor de cadeau's en een bel leuk zijn.
Er is schade aan het kerstmanpak, wat nu?
In veel gevallen zul je hierdoor de borg niet retour ontvangen van het verhuurbedrijf. In de algemene voorwaarden van de verhuurder zie je terug wat de gevolgen zijn van de toegebrachte schade. Neem eventueel contact op met het verhuurbedrijf om het probleem te bespreken.

Gerelateerde categorieën