Ho ho ho, wat zal ik huren?

Het kerstfeest is zo’n feest met bijzonder veel tradities. Waar de een de avond voor eerste kerstdag naar de kerk gaat om de nachtmis bij te wonen, kijkt de ander uit naar kerstochtend, waar het moment eindelijk daar is om de cadeautjes onder de kerstboom uit te pakken. Op wat voor manier jij ook van plan bent Kerst te vieren, Huren.nl heeft een aantal huurideeën en handige tips op een rijtje gezet voor een oh zo zalig kerstfeest, ho ho ho!

Huren.nl vindt: geen Kerst zonder kerstdiner

Een van de tradities van het kerstfeest in Nederland is het kerstmaal. Huren.nl heeft een paar huurobjecten verzameld, die het jou makkelijker moeten maken tijdens de voorbereidingen en het kerstdiner zelf. Er zijn namelijk apparaten waarmee het leuk is om zelf te werken (zodat je niet uren in de keuken hoeft te werken), en het geheel ook nog eens een feestelijk tintje geeft. Denk hierbij bijvoorbeeld maar eens aan het huren van een frituur, poffertjesbakplaat, wafelbakijzer, gourmetstel, fondueset, pannenkoekenbakplaat, en natuurlijk, als klap op de vuurpijl, om kersen zo rood als de neus van Rudolf the Red Nosed Reindeer onder te dompelen: de chocoladefondue. Ben je wel van plan om voor een groot gezelschap te gaan koken, huur dan een of meerdere chafing dishes. Hiermee kun je de gerechtjes die al klaar zijn warm houden zodat iedereen kan genieten van een warm maaltje. Of het nou je familie en vrienden zijn, of de daklozen uit de buurt waarvoor jij een kerstdiner hebt klaargemaakt. Vergeet ook niet om het juiste bestek, servies en glaswerk te huren als je echt grote groepen verwacht.

Kerstfeest vieren tijdens de kerstvakantie

Kerst betekent ook kerstvakantie. En wat doe je in deze winterse vrijheid? Op vakantie natuurlijk! Huur ski’s, een snowboard, een skibox voor bovenop je (gehuurde) auto, en winterbanden, huur een mooi chaletje in Zwitserland, Duitsland, Frankrijk, Oostenrijk of Noord Italië en ski met kerst de berg af met een kerstmuts op! Liever thuis blijven, maar wel goed in de kerstsferen komen? Huur dan een kerstoutfit die zijn weerga niet kent: wees op tijd met het huren van een Kerstmannenpak, het kan zomaar zijn dat deze op zijn rond de kerstperiode. Huren.nl wenst je een vrolijk kerstfeest!